Мікаела Конлін

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Мікаела Конлін
Фото 2011 року
Фото 2011 року
Фото 2011 року
Народилася 9 червня 1978(1978-06-09)[2] (45 років)
Аллентаун, Пенсільванія, США
Громадянство США США
Діяльність актор
Alma mater Школа мистецтв Тіша і Parkland High Schoold
Роки діяльності 2001 — дотепер
Провідні ролі Кістки
IMDb ID nm0174819

CMNS: Мікаела Конлін у Вікісховищі

Мікае́ла Ко́нлін (англ. Michaela Conlin, нар. 9 червня 1978) — американська театральна та телевізійна акторка, найбільш відома за роль Енджели Монтенегро у американському серіалі каналу FOX Кістки.

Раннє життя[ред. | ред. код]

Народилась у Аллентауні, Пенсільванія. Вона наполовину китайка та наполовину ірландка.[3] У віці шести років вона вперше зіграла на сцені і після того продовжувала брати участь у різних регіональних виставах у штаті Пенсильванія. Конлін відвідувала середню школу Паркладу у Саут Вайтхол Тауншіп, де вона грала у таких виставах, як Bye Bye Birdie та The Crucible.

Вона випустилася зі школи у 1996, після чого вона переїхала у Нью-Йорк, щоб навчатись у Нью-Йоркському Університеті Тіш на професію актора. продовжуючи навчатись на бакалавру на спеціальності «Акторство», вона брала участь у багатьох продукціях Атлантик Тіатр Компані та у Театральній Школі Плейврайтс Горізонс, а також поїхала у Амстердам, де вона навчалась з програмою Експеріментал Тіатр Вінгс.

Кар'єра[ред. | ред. код]

Телебачення[ред. | ред. код]

Після того як Конлін випустилась із Тішу, вона розпочала роботу із документальним фільмом The It Factor, який фокусувався на житті молодих акторів у Нью-Йорку. Незабаром після того, Конлін переїхала у Лос-Анджелес, де вона отримала роль у серіалі Лікарі, граючи молодого інтерна, яка працює під наглядом двох лікарів, яких грали Вілліам Фітчнер та Джон Ханна. Пізніше вона отримала головну роль у драмі Окружний прокурор, де вона грала відвертого політичного консультанта при окружному прокурорі.

Зараз Конлін грає Енджелу Монтенегро у популярному серіалі каналу FOX Кістки, де грають Емілі Дешанель та Девід Бореаназ. У 2008 році її було номіновано на Asian Excellence Award у категорії Найкраща Акторка Другого Плану у Телевізійному Серіалі за її роль У Кістках.[4]

Фільми[ред. | ред. код]

Крім її роботи на телебачення, Конлін також появилась у декількох фільмах (Гарменто, Важке коханняЕдрієном Броді), незалежний фільм Відкрите вікно (разом з Робін Туні)).

Вона також грала Мей у фільмі Зачарована з Емі Адамс, але всі її слова були вирізані і їх можна подивитись тільки на DVD.

Конлін також появилась у фільмі 2011 року Лінкольнський адвокат разом із Меттью Макконехі та Марісою Томеї.

Фільмографія[ред. | ред. код]

Телебачення[ред. | ред. код]

Фільми[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Virtual International Authority File[Dublin, Ohio]: OCLC, 2003.
  2. Person Profile // Internet Movie Database — 1990.
  3. Michaela Conlin on MDs from WCHS-TV8. Архів оригіналу за 18 травня 2011. Процитовано 11 березня 2012. 
  4. Icelandic Soccer Legend Dating Hollywood Star. Архів оригіналу за 21 липня 2013. Процитовано 20 січня 2012. 

Посилання[ред. | ред. код]