The Party's Over and Other Great Willie Nelson Songs

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
The Party's Over and Other Great Willie Nelson Songs
Студійний альбом
Виконавець Віллі Нельсон
Дата випуску 1967
Жанр кантрі
Тривалість 27:07
Мова англійська
Лейбл RCA Records
Продюсер Чет Аткінс
Хронологія Віллі Нельсон
Попередній
←
Make Way for Willie Nelson
(1967)
Texas in My Soul
(1968)
Наступний
→
Професійні огляди
Оцінки оглядів
Джерело Рейтинг
AllMusic 4.5/5 зірок[1]

The Party's Over and Other Great Willie Nelson Songs — шостий студійний альбом американського співака Віллі Нельсона, представлений у 1967 році під лейблом RCA Records.

Передісторія

[ред. | ред. код]

До 1967 року Нельсон досяг величезного успіху як автор пісень, написавши «Crazy» для Петсі Клайн і «Pretty Paper» для Роя Орбісона, але його успіх як артиста був досить посереднім. Його останній альбом Make Way for Willie Nelson містив сингл «One In a Row», який увійшов до двадцятки найкращих, але продажі блідли в порівнянні з іншими зірками кантрі (такими як Марті Роббінс і Джонні Кеш). Як він пізніше сказав: «Попри весь мій успіх у написанні пісень, мої альбоми лежали на полицях. Я був далекий від того, кого ви назвали б суперзіркою. Я не грав у концертних залах чи на аренах. Я грав у пивних барах[2]». Нельсон ставав все більш незадоволеним RCA, відчуваючи, що лейбл недостатньо просуває його записи та тримає його поруч для того, щоб його більш успішні колеги могли розбирати його погано продавані альбоми для власного матеріалу[3]. У першій автобіографії Нельсона Аткінс зізнався: «Я був найгіршим у просуванні та продажах. Ця частина бізнесу мене не хвилювала. У той час, коли мене не було в студії, я був десь, граючи на гітарі… Віллі було дуже болячи мати продюсера з таким ставленням до продажів»[4]. Нездатність Нельсона перенести своє чудове живе звучання на запис залишиться джерелом розчарування для нього в наступні роки.

Запис і композиція

[ред. | ред. код]

Чет Аткінс, який делегував свої обов'язки Фелтону Джарвісу у попередньому альбомі Нельсона, повернувся до продюсування The Party's Over and Other Great Willie Nelson Songs. Нельсону вдалося залучити до запису двох учасників із його гурту — гітариста Джиммі Дея та барабанщика Джонні Буша, хоча Аткінс відмовився від використання повного складу гурту в студії[5]. На відміну від останніх двох альбомів, де переважали кавер-версії пісень, The Party's Over міг похвалитися повністю авторськими піснями.

Список пісень

[ред. | ред. код]
#НазваТривалість
1.«Suffer in Silence»2:24
2.«Hold Me Tighter»2:26
3.«Go Away»2:26
4.«Ghost»2:25
5.«To Make a Long Story Short (She's Gone)»2:20
6.«A Moment Isn't Very Long»2:14
7.«The Party's Over»2:30
8.«There Goes a Man»2:30
9.«Once Alone»3:02
10.«No Tomorrow in Sight»3:04
11.«I'll Stay Around»2:17
12.«End of Understanding»2:07
27:07

Учасники запису

[ред. | ред. код]
  • Віллі Нельсон — гітара, вокал;
  • Джим Маллой — інженер;

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. The Party's Over and Other Great Willie Nelson Songs Review by Jim Worbois. https://www.allmusic.com. Процитовано 21 вересня 2021.
  2. Nelson та Ritz, 2015, с. 178.
  3. Streissguth, 2013, с. 41.
  4. Nelson та Shrake, 1988, с. 214.
  5. Nelson та Ritz, 2015, с. 179.

Бібліографія

[ред. | ред. код]