Нагрудний знак «За наукові досягнення»

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Нагрудний знак «За наукові досягнення»
Країна Україна Україна
Тип Нагрудний знак
Статус з 30.07.2013 р. не вручається
Нагородження
Засновано: 13.07.2007 р.
Нагороджені:
Категорія:Нагороджені нагрудним знаком «За наукові досягнення» (90)
Черговість
Відповідає Нагрудний знак МОН України «За наукові та освітні досягнення»

Нагру́дний знак «За науко́ві дося́гнення» — заохочувальна відомча відзнака Міністерства освіти і науки України. Заснована у 2007 році[1]. Має третій (найвищий) ступінь серед відзнак, запроваджених Міністерством. Нагородження цією відзнакою здійснювалося протягом 2007-2013 рр.

Відомості про нагороду[ред. | ред. код]

Нагрудним знаком «За наукові досягнення» нагороджувалися наукові й науково-педагогічні працівники, державні службовці за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки та впровадження у виробництво досягнень науки і техніки. Разом з нагрудним знаком нагородженому вручалося посвідчення, зразок якого було затверджено Міністерством освіти і науки України.

Повторне нагородження нагрудним знаком не проводилося.

Згідно з наказом МОН України «Про затвердження Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Міністерства освіти і науки України»[2], замість нагородження нагрудним знаком «За наукові досягнення», запроваджено нагородження нагрудним знаком МОН України «За наукові та освітні досягнення».

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Про затвердження Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Міністерства освіти і науки України. Архів оригіналу за 7 грудня 2016. Процитовано 31 березня 2017.
  2. Про затвердження Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Міністерства освіти і науки України. Архів оригіналу за 1 квітня 2017. Процитовано 31 березня 2017.

Література[ред. | ред. код]