Реєстр радіообладнання та випромінювальних пристроїв

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Реєстр радіообладнання та випромінювальних пристроїв(також Реєстр радіообладнання, або Реєстр РО та ВП).

Реєстр веде Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв'язку (НКЕК).

Історія[ред. | ред. код]

Рішенням колишньої Національної комісії з питань регулювання зв’язку України від 03 листопада 2005 року № 117 будо затверджене «Положення про порядок і форму ведення реєстру радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватися на території України в смугах радіочастот загального користування».

Рішенням колишньої Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, від 13 лютого 2018 № 78 був затверджений «Порядок ввезення з-за кордону та реалізації в Україні радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв», який зареєстроване в Міністерстві юстиції України 12 березня 2018 року за № 282/31734.

Дані Положення і Порядок втратили чинність внаслідок прийняття постановою НКЕК від 29 червня 2022 №87 «Положення про реєстр радіообладнання та випромінювальних пристроїв.

Див. також[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]

  • Реєстр РЕЗ та ВП. Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації.
  • Про затвердження Положення про порядок і форму ведення реєстру радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватися на території України в смугах радіочастот загального користування (Рішення НКРЗІ від 03.11.2005 № 117).
  • Набір даних. DATA.GOV.UA.