Файл:Centaur-class fast assault craft.png

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(7258 × 2359 пікселів, розмір файлу: 466 КБ, MIME-тип: image/png)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Українська: Броньований десантно-штурмовий катер проекту 58503 [1](шифр «Кентавр-ЛК») — тип броньованих десантно-штурмових катерів, створених в дослідно-проектному центрі кораблебудування в Миколаєві. Оригінально проект мав номер 58181 (шифр «Кентавр»), і мав за базу малі броньовані артилерійські катери проекту 58155 «Гюрза-М»,[2] проте був удосконалений за час будівництва. Призначений для несення патрульної служби на річках і прибережних морських акваторіях, доставки та висадки десантів.
Час створення
Джерело Власна робота
Автор Sergienkod
Ця військово-технічна ілюстрація має бути конвертована у векторний формат SVG. Це дає декілька переваг, докладніше про які Ви можете прочитати на сторінці Commons:Media for cleanup. Якщо Вам вже зараз доступна векторна версія даного зображення, завантажте її, будь ласка. Після завантаження замініть цей шаблон на такий: {{vector version available|Назва_завантаженого_файлу.svg}}.

Ліцензування

Я, власник авторських прав на цей твір, добровільно публікую його на умовах такої ліцензії:
w:uk:Creative Commons
зазначення авторства поширення на тих же умовах
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.
  • поширення на тих же умовах – Якщо ви змінюєте, перетворюєте або створюєте іншу похідну роботу на основі цього твору, ви можете поширювати отриманий у результаті твір тільки на умовах такої ж або сумісної ліцензії.

Підписи

Броньований десантно-штурмовий катер проекту 58503

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

476 976 байт

2359 піксель

7258 піксель

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний19:42, 19 листопада 2019Мініатюра для версії від 19:42, 19 листопада 20197258 × 2359 (466 КБ)SergienkodUser created page with UploadWizard

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані