Файл:Hanz.gif

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Hanz.gif(157 × 245 пікселів, розмір файлу: 13 КБ, MIME-тип: image/gif)

Опис файлу

[ред. | ред. код]
Опис Hanz Moleman. Character Simpsons
Джерело http://www.rob-clarkson.com/duff-brewery/hansmoleman/02.gif
Час створення 21/11/2008
Автор зображення rob-clarkson.com
Ліцензія
Copyrighted

Це зображення є малюнком персонажа коміксів, відеоігор, анімованих телепрограм або фільмів, захищених авторським правом. Найімовірніше, авторськими правами на це зображення володіє компанія, що випустила комікс, фільм або гру, а також художник. Допускається використання в освітніх цілях обмеженої кількості копій зображення низької якості на сторінках Вікіпедії українською мовою, розташованої на серверах в США. Використання таких зображень може бути кваліфіковане як добропорядне (Fair use) відповідно до закону про авторське право США. Інше використання таких зображень може стати порушенням авторського права.


Ліцензування:

[ред. | ред. код]
Copyrighted


На цьому зображенні представлений персонаж коміксів, відеогри або анімаційного телефільму чи програми, захищений авторським правом. Той, хто першим завантажив його і використав у статті, а також ті, хто використав його згодом в інших статтях, затверджують, що таке використання кваліфікується як сумлінне використання об'єкта авторського права (англ. fair use) згідно законодавства США про авторські права.

Допускається використання в освітніх цілях обмеженої кількості копій зображення з низькою якістю на сторінках Вікіпедії українською мовою, розташованої на серверах у США} що належать некомерційному фонду Вікімедіа. Таке використання зображень кваліфікується як добропорядне використання об'єкту авторського права (Fair use) згідно законодавства США про авторські права. Будь-яке інше використання даного зображення може стати порушенням авторського права.

Дивіться також Вікіпедія:Ліцензування зображень.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний08:29, 22 листопада 2008Мініатюра для версії від 08:29, 22 листопада 2008157 × 245 (13 КБ)Anatoliy-024 (обговорення | внесок){{Зображення |Назва=Hanz Moleman |Опис=Character Simpsons |Автор=rob-clarkson.com |Джерело=http://www.rob-clarkson.com/duff-brewery/hansmoleman/02.gif |Час створення=21/11/2008 |Ліцензія={{character-artwo

Така сторінка використовує цей файл: