Файл:Piramos dan Thisbe.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Piramos_dan_Thisbe.jpg(412 × 370 пікселів, розмір файлу: 33 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис Pyramus und Thisbe. Öl auf Kupfer, 28 x 40 cm.
Час створення (UTC)
Джерело
Автор


Це відредаговане зображення, тобто одержане цифровою обробкою з оригіналу. Зміни: {{{1}}}. Початкове зображення знаходиться тут: Pyramus und Thisbe attributed to Jasper van der Laanen.jpg.

Ліцензування

Це зображення (чи мультимедійний файл) перебуває в суспільному надбанні у всьому світі через те, що термін охорони закінчився (минуло 70 років з дня смерті автора або з моменту першої публікації).
Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 100 років після того або менше.


Ця робота перебуває у суспільному надбанні у Сполучених Штатах, оскільки вона була опублікована (або зареєстрована у U.S. Copyright Office) до 1 січня 1929 року.

Таким чином, ця репродукція також перебуває в суспільному надбанні. Це стосується репродукцій, створених у США (див. справу Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Німеччині та багатьох інших країнах.


Журнал завантажень локального файлу

This image is a derivative work of the following images:

Uploaded with derivativeFX

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний16:54, 7 липня 2010Мініатюра для версії від 16:54, 7 липня 2010412 × 370 (33 КБ)Alagos{{Information |Description=''Pyramus und Thisbe''. Öl auf Kupfer, 28 x 40 cm. |Source=*File:Pyramus_und_Thisbe_attributed_to_Jasper_van_der_Laanen.jpg |Date=2010-07-07 16:54 (UTC) |Author=*[[:File:Pyramus_und_Thisbe_attributed_to_Jasper_van_der_Laa

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані