The National (телепрограма)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з The National (CBC))
Перейти до навігації Перейти до пошуку
The National
Тип телепрограма
Телеканал(и) CBC Televisiond і CBC News Networkd
Дистриб'ютор(и) Сі-Бі-Сі
Ведучий Адрієнн Арсеноd
Тривалість 55 хв.
Компанія Сі-Бі-Сі
Керівник проєкту Мевор Мурd
Країна-виробник  Канада
Перший показ 1954
Посилання

The National (офіційна назва CBC News: The National) — канадська національна телевізійна програма новин, яка є головною програмою для англомовного відділу новин CBC News від Canadian Broadcasting Corporation і виходить у різних форматах з 1954 року. Вона повідомляє про головні канадські та міжнародні новини, які транслюються на телевізійних станціях CBC по всій країні з неділі по п'ятницю о 22:00 за місцевим часом (22:30 вечора NT).

Програма також транслюється на CBC News Network. У будні дні початкова версія, яка транслюється в прямому ефірі в Атлантичній Канаді на головній мережі, одночасно транслюється на CBC News Network о 21:00 ET, з кількома повторними трансляціями протягом ночі. До серпня 2005 року The National бачили в Сполучених Штатах на нині не існуючому каналі Newsworld International. Також програма продовжує час від часу виходити в ефір на американському каналі C-SPAN, коли ця мережа хоче висвітлити важливу історію канадських новин або канадський ракурс світової чи американської події.

National виходить в ефір в Австралії на SBS і доступний на SBS ON Demand.

The National та інші випуски новин CBC, у тому числі ранні вечірні місцеві випуски новин станцій, що належать і керуються CBC, транслюються на веб-сайті CBC; особи, які проживають за межами Канади, можуть не мати змоги переглядати певний вміст[1].

Дочірнім франкомовним випуском новин The National є Le Téléjournal, який транслюється телевізійною мережею Radio-Canada.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Watch - CBC Player. Canadian Broadcasting Corporation.

Посилання[ред. | ред. код]