Вікторія Маремуха

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вікторія Маремуха
Ім'я при народженні Вікторія Юріївна Маремуха
Народження 5 червня 1989(1989-06-05) (34 роки)
Мартинівка
Громадянство Україна Україна
Професія модель
Зріст 170 см
Вага 49 кг
Груди 88 см
Талія 60 см
Стегна 88 см
Волосся русяве
Очі сірі
Розмір взуття 38

Вікторія Маремуха (5 червня 1989 Мартинівка)  — українська модель, блогер, актриса та телеведуча. Фіналістка шоу Супермодель по-українськи 2 сезон.

Життєпис[ред. | ред. код]

Народилась Вікторія в маленькому селі Мартинівка, що у Вінницькій області. З самого дитинства вона мріяла підкорити подіум і стати відомою супермоделлю. Однак батьки були не на її боці. Як мама, так і тато не підтримували дівчинку в її ініціативах почати модельну кар'єру, вважаючи, що це не повноцінна професія. Єдину фотосесію, в якій брала участь як модель, подарувала подруга. Вікторія з раннього віку була невисокого зросту, тому навіть друзі і однокласники стверджували, що моделі з неї не вийде. Вікторія до проєкту працювала асистенткою викладача у Київському Національному університеті культури і мистецтв. Також вона займалась йогою і боїться висоти.

18 квітня 2022 року виклала пост в Instagram, де поділилась своє вагітністю.

Участь в проєкті Супермодель по-українськи[ред. | ред. код]

На проєкт «Супермодель по-українськи» повністю всю анкету замість Віки заповнював її друг Женя. Згодом він разом з нею їздив на кастинг для знімальної групи і на фінальні проби для членів журі. Перші кілька тижнів на проєкті ніхто з дівчаток не сприймав Маремухи як головного конкурента. Всі учасниці вважали, що вона не дотягне і до сьомого тижня. Вікторія зізнається, що таке ставлення зіграло їй тільки на руку, адже вона могла без жодних побоювань робити приголомшливі фото і потроху заслуговувати повагу членів журі. Їй вдалося підкорити всіх суддів, однак, Сергій Нікітюк був незламний. Відомий український скаут з самого початку не бачив в дівчині потенційну модель, що дуже поранило Вікторію, адже він в точності копіював поведінку батьків. У свої 25 Вікторія дійшла до фіналу та посіла 2 місце.

Участь в серіалі Київ вдень та вночі[ред. | ред. код]

В серіалі Київ вдень та вночі грала сама себе. Була дівчиною Богдана, але невдовзі закохалася в Сашу.

Ранок з Україною[ред. | ред. код]

На телеканалі Україна проходила кастинг на шоу Інстапопелюшка. Вікторія заповнила анкету і через якийсь час її запросили на проєкт. Вікторія виграла цей проєкт і тепер працює телеведучою на ранковому шоу «Ранок з Україною».

Фільмографія[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]