Із 13 в 30 (фільм, 2004)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Із 13 в 30
13 Going on 30
Жанр фантастика, комедія
Режисер Гарі Вінік
Продюсер Джина Метьюз
Сценарист Джош Голдсміт, Кеті Юспа
У головних
ролях
Дженніфер Гарнер
Марк Руффало
Джуді Грір
Оператор Дон Берджесс
Композитор Теодор Шапіро
Кінокомпанія Revolution Studios/Columbia Pictures
Дистриб'ютор Columbia Pictures і Netflix
Тривалість 98 хв.
Мова англійська
Країна США США
Рік 2004
Кошторис $37 000 000
Касові збори $96 455 697
IMDb ID 0337563
sonypictures.com/movies/13goingon30

«Із 13 в 30» (англ. 13 Going On 30) — американська фантастична комедія 2004 року з Дженніфер Гарнер у головній ролі. Фільм знятий компанією Revolution Studios для Columbia Pictures.

Сюжет[ред. | ред. код]

Дженна Рінк — школярка, яка хоче приєднатися до «Шести лялечок» — групи школярок на чолі з Люсі «Том-Том» Ваймен (Джуді Грір), котра маніпулює Дженною, використовуючи її бажання відповідати вимогам. Найкращий друг Дженни Метт Флемхефф (Марк Руффало) дарує їй на тринадцятий день народження ляльковий будиночок (який він зробив самотужки) та пакетик «чарівного пилку для бажань», що розсипається на дах будиночка. Дженна загадує бажання стати тридцятилітньою жінкою, щоб бути гарною, як моделі з її улюблених журналів.

Наступного ранку Дженна прокидається, й з'ясовується, що їй 30 років, живе вона у власній квартирі й працює редактором у відомому журналі. Вона знаходить друга дитинства Метта й дізнається від нього коротку історію свого життя, а також те, що вони перестали спілкуватися після тринадцятого дня народження Дженни в 1987 році. З часом Дженна розуміє, що Метт — єдиний, хто насправді кохав і кохає її, але він уже одружується з іншою. Він повертає Дженні чарівний будиночок, і вона загадує бажання повернути час назад.

У ролях[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]