Автобан A562 (Німеччина)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Автобан A562

Автобан A562 на розв'язці Бонн-Рейнауе.
Загальні дані
Країна  Німеччина
Мережа Автомагістраль в Німеччині
Номер A 562
Довжина 4 км
Дорожнє покриття асфальтобетон
OpenStreetMap r23095  ·R

CMNS: Автобан A562 у Вікісховищі

Автобан А562 (A562, нім. Bundesautobahn 562) – чотирикілометровий автобан на півдні Бонна. Він з'єднує транспортні шляхи на лівому та правому берегах Рейну через Рейнський міст.

Маршрут[ред. | ред. код]

Автобан А562 знаходиться повністю в межах міста Бонн. Починається на заході від залізничної лінії на лівому березі Рейну і проходить під федеральною автострадою 9, з якою з'єднується на розв'язці, схожій на розв'язку автострад. Він перетинає Рейн через південний з трьох мостів Бонна через Рейн (Конрад-Аденауер-Брюке) і з'єднується з автомагістраллю A59 через розв'язку автострад Бонн-Схід.

У районі Рейнського мосту, що становить приблизно половину загальної довжини А562. Обабіч автобану проходять пішохідні та велосипедні доріжки. Середня лінія утворюється маршрутом Штадтбан, який має зупинку на лівому березі Рейну посередині автобану.

Планування та будівництво[ред. | ред. код]

А 562 спочатку був частиною планування А56, яка повинна вести від Зельфканта на голландському кордоні через Юліх, Дюрен і Ойскірхен і Бонн до Вальдброля і таким чином створити південний обхід кільцевої дороги Кельна. Цей проект був залишений у 1986 році.

Примітки[ред. | ред. код]

Див. також[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]

Bundesautobahn 562