Антонія Джентрі

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Антонія Бонея Джентрі (англ. Antonia Bonea Gentry)[1] - американська акторка. Найбільш відома своєю роллю Вірджинії (Джинні) Міллер у серіалі Netflix "Джинні й Джорджія". Народилася 25 вересня 1997 року.

Антонія Джентрі
Інші імена Тоні
Народилася 25 вересня 1997 (25 років)
Атланта, Джорджія, США
Громадянство  США
Діяльність акторка
Alma mater Університет Еморі
Роки діяльності 2014 - дотепер
IMDb nm7228705

CMNS: Антонія Джентрі у Вікісховищі

Біографія[ред. | ред. код]

Антонія Джентрі народилася в Атланті, штат Джорджія. Її мати походить з Ямайки, а батько з Англії. Антонія - єдина дитина в сім'ї. З п'яти років вона хотіла стати акторкою. Її перша участь у театрі — гра в п’єсах, написаних її матір’ю в їхньому громадському театрі.

Відвідуючи школу образотворчого мистецтва імені Джона Ш. Девідсона у місті Ауґуста (штат Джорджія) та підживлюючись бажанням виступати, Антонія грала в багатьох п’єсах, які змагалися на регіональному, державному та національному рівнях.

У 2019 році закінчила університет Еморі. Під час навчання в університеті була членкинею імпровізаційної комедійної трупи Rathskeller Comedy Improv Group.

Перед тим, як закінчити навчання в університеті, вона поєднувала акторські ролі з навчанням на денній формі і працюючи неповний робочий день.

Кар'єра[ред. | ред. код]

Джентрі зіграла низку менших ролей, у тому числі дві короткометражки у 2015 році. У 2018 році вона зіграла Жасмін у романтичному комедійному повнометражному фільмі Candy Jar і знялася в одному епізоді супергеройського телесеріалу «Мій син Діон».

Вона закінчила університет Еморі того ж тижня, коли потрапила на прослуховування для серіалу "Джинні й Джорджія". Вона виграла роль, і в 2021 році серіал вийшов на Netflix.

Посилання[ред. | ред. код]

  1. Bird, Michele (13 березня 2021). Here's What You Need To Know About "Ginny & Georgia" Actor Antonia Gentry. BuzzFeed (Англійською мовою) .