Ар-хі-ме-ди!

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Ар-хі-ме-ди!»
(рос. «Ар-хи-ме-ды!»)
Жанр музична комедія
Режисер Олександр Павловський
Сценарист Юрій Кисельов
У головних
ролях
Сергій Іванов
Мовсес Мурадян
Сергій Михайлов
Олександр Ігнатуша
Галина Сулима
Олександр Хочинський
Оператор Олександр Полинніков
Композитор Марк Мінков
Художник Володимир Бурук
Кінокомпанія «Одеська кіностудія»
Тривалість 83 хв.
Мова російська
Країна  УРСР
СРСР СРСР
Рік 1975
IMDb ID 0072655

«Ар-хі-ме-ди!» (рос. «Ар-хи-ме-ды!») — українська радянська музична комедія режисера Олександра Павловського, знята на Одеській кіностудії у 1975 році.

Синопсис[ред. | ред. код]

Самодіяльний вокально-інструментальний ансамбль «Ар-хі-ме-ди» переміг на конкурсі естрадної пісні в Москві. Хлопці отримали запрошення стати професійними виконавцями. Під керівництвом художнього керівника філармонії Леоніда Кошелєва вони репетирують нову програму з молодою солісткою Оленою Ісаєвою.

Багатогодинні заняття в концертному залі і поява перших прихильників пробуджують в Тані Метьолкіній, нареченій вокаліста ансамблю Жені Хитрука, почуття ревнощів. Тільки участь в їхній долі вірних друзів і мудрих порад мами запобігли любовній драмі.

Олексія Метьолкіна не відпускають з заводу, поки він не зробить обіцяну робочу модель саморушійної машини для вивезення з цеху металевої стружки. Часта відсутність Олексія дає привід керівнику ансамблю шукати йому заміну. Але, на подив музикантів, Олексій не хоче кидати завод і вважає за краще залишитися в робочому колективі.

У ролях[ред. | ред. код]

Знімальна група[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]