Берт Гаммер

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Берт Гаммер у телесеріалі «Тремтіння Землі»

Берт Гаммер (англ. Burt Gummer) — герой фільмів Тремтіння Землі, Тремтіння Землі 2: Повторний удар, Тремтіння Землі 3: Повернення у Перфекшн, Тремтіння Землі 4: Легенда починається, Тремтіння Землі 5: Грім з-під Землі та телесеріалу «Тремтіння Землі». Актор, що виконував роль Берта — Майкл Гросс.

Опис героя[ред. | ред. код]

Одяг і спорядження[ред. | ред. код]

Берт вдягається просто, часто у камуфляж. Прості штани, футболка на короткі рукава, солдатські чоботи, темні окуляри, бейсболка і жилетка з усім необхідним. У його жилетці знаходиться різне спорядження. У першій частині, до появи грабоїдів, він навіть пістолет не завжди мав у жилетці. У другій і третій частині завжди був повністю озброєний. У телесеріалі без жилетки з трьома звуковими гранатами, ножа, пістолета, набоїв, гвинтівки навіть з дому не виходив.

Зовнішній вигляд[ред. | ред. код]

Чорне волосся, зачіска коротка. Обличчя злегка засмагле. Має коротенькі вуса. Очі карі, добре виражені брови. Високий, 1м 91см.

Машина, будинок, особисті речі[ред. | ред. код]

Машина в Берта у кожній частині різна. У Тремтіння Землі у нього була машина сімейного типу. У Тремтіння Землі 2 — величезна воєнна вантажівка. У Тремтіння Землі 3 в Берта був новенький чорний пікап. У Тремтіння Землі 4: Легенда починається предок Берта мав кінну упряжку. У 5 частині машини не було,він користувався чужими машинами.6 частина-літак(знов не його). У сьомій частиніавтомобілів не було взагалі. У телесеріалі у Берта був великий воєнний джип. Така зміна машин зумовлена тим, що грабоїди у кожній частині знищували його машину.

Будинок, на відміну від машин, завжди був один, як і прибудинкова територія. Тільки стиль дому у кожній частині був інший. У першій частині будинок був стальний, нічим не захищений. Але після зустрічі із грабоїдами, у другій і третій частині будинок був обладнаний протиграбоїдною системою. Навколо будинку була побудована бетонна підземна стіна на кілька метрів у глибину. Але у третій частині ассбластери знищили будинок. Вже у серіалі, у Берта не було будинку. У нього був бункер під землею, який був захищеним від усіх видів грабоїдів та мав запас їжі і води на пять років. Мав трубу, яка служила аварійним виходом. Кілька кімнат: перша кімната слугувала як кімната управління. Там були радар, сонар, супутникова система, рація, зброя, і ящик набоїв. Друга кімната — склад. Третя кімната — спальня, а четверта — кухня.

Особистих речей у Берта було небагато. Чого було у Берта найбільше — так це зброї. Всі види гвинтівок, пістолетів, револьверів, автоматів, кулеметів тощо. Набори для походів, спальні мішки, кілька тон вибухівки.

Сім'я, звички, діяльність[ред. | ред. код]

Сім'я[ред. | ред. код]

У першій частині у Берта була жінка Хезер, та у другій частині вона з ним розлучилась. Причиною була параноя Берта. Він гадав, що будь-якої миті може початись третя світова війна. Він був помішаний на зброї. А Хезер це набридло.

Звички[ред. | ред. код]

Звичок у Берта було безліч. Він хотів завжди мати рацію. Коли він помилявся, завжди дратувався. Звичка говорити про війну та зброю всіх дратувала. До того моменту, як Берт всіх врятував від ассбластерів.

Діяльність[ред. | ред. код]

Берт був солдатом. Та дуже скоро він звільнився. Йому набридло, та й він був вже старий. У другій частині, коли Ерл запросив його допомогти із грабоїдами, він дуже зрадів. А пізніше став захисником від грабоїдів.

Посилання[ред. | ред. код]