Брюс Едвардс

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Брюс Едвардс
Bruce Edwards
Громадянство Австралія Австралія
Діяльність Дипломат
Alma mater Університет Квінсленда
Посада Надзвичайний і Повноважний Посол Австралії в Україні.
Термін 2020
Попередник Меліса О'Рурк

Брюс Кевін Джеффрі Едвардс (англ. Bruce Kevin Jeffrey Edwards) — австралійський дипломат. Надзвичайний і Повноважний Посол Австралії в Україні (з 2020).

Життєпис[ред. | ред. код]

За освітою магістр журналістики Університету Квінсленда, магістр мистецтв (географія) Університету Мельбурна[1].

Брюс Едвардс — є кадровим співробітником Департаменту закордонних справ та торгівлі Австралії. До призначення в Україну працював заступником керівника місії в Посольстві Австралії в Бейруті та в Посольстві в Кабулі. Працював у Гоніара з місією Регіональної допомоги на Соломонових островах та брав участь у Програмі розвитку ООН Соломонових островів та Програмі розвитку ООН В'єтнаму. У Канберрі, працював в Оперативному секторі Консульства, Секторі Тихоокеанських островів, а також секції зв'язку із засобами масової інформації.

У 2016—2017 рр. — Тимчасовий повірений у справах Австралії в Києві[2].

11 грудня 2020 року вручив вірчі грамоти Президенту України Володимиру Зеленському[3].

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Сімейна пара з Австралії навчає учасників АТО англійської у Львові. Архів оригіналу за 29 червня 2017. Процитовано 29 червня 2017.
  2. Дипустанову продовжуватиме очолювати тимчасовий повірений у справах Брюс Едвардс, в очікуванні передбачуваного призначення нового посла Австралії. Архів оригіналу за 27 березня 2017. Процитовано 26 березня 2017.
  3. Україна зацікавлена у розвитку діалогу та партнерства з державами, які поділяють демократичні цінності — Президент під час вручення вірчих грамот новопризначеними послами. Архів оригіналу за 11 грудня 2020. Процитовано 12 грудня 2020.

Посилання[ред. | ред. код]