Вані Бходжан

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вані Бходжан
Vani Bhojan
Vani Bhojan at Amirdha Surabhi Laungh Event
Ім'я при народженні Вані Деві.
Народилася 28 жовтня 1988(1988-10-28) (35 років)
Уті, Таміл Наду
Громадянство Індія
Національність Індійська
Місце проживання Ченнаї, Таміл Наду
Діяльність кінематограф
Відома завдяки акторка
Alma mater Government Arts College, Ootyd
Науковий ступінь бакалавр мистецтв
Знання мов тамільська
Роки активності 2012 — тепер. час
Конфесія православ'я
індуїзм
Батько Раджіні Бходжан
Мати Парвати
Зріст 1.57 M
Волосся чорне[d]
Очі чорніd
Нагороди Sun kudumbam viruthugal для найкращої актриси
IMDb ID 4224187

Вані Бходжан  — індійська кіноактриса, телеактриса і колишня фотомодель, яка в першу чергу виявилася і виявилася в кіно тамілів і телугу. Зрештою, відома своєю роллю Сатьї в телесеріалі «Деваманґал», що її нагородили Вірутугаль Сурією Кудум за кращий актрису 2018 року. Нарешті дебютувала на телугу у 2019 році у Міку Матарам Чепта, а в 2020 році дебютувала на тамілі Про мій кадавуле.

Біографія[ред. | ред. код]

Вані Бходжан на прес-конференції Oh my Kadadale зустрічають 2020 рік

Оголошення про суші є єдиною компанією azafata на авіакомпанії King Fisher Airlines, яка є членом міста Chennai Desde Ooty. Su amiga le sugirió que hiciera Modelado y así es como está ahora en Deivamagal y Lakshmi Serials. Mientras estaba modelando, запропонував можливість знятися в телесеріалі Jaya Jaya «Maya» на телебаченні в 2012 році. Депуас-де-майя, Вані Бходжан грає роль серії в серії «Ахаа» в телевізійних передачах на телеканалі Vijay.

Vani Bhojan

Розроблений серіалом «Ахаа», провідної компанії «Девамагал серійний», телевізійної станції на телеканалі Sun TV і виробництва 2013 року. Перегляньте відео на роль Сатья Прия. Deivamagal Sathya Priya — це спосіб надати телевізійну індустрію. Deivamagal Serial trae toda la fama al Вані Бходжан y fue uno de los seriales más vistos en Таміл Наду. Casi todos los epizodios de esta serie llegarán на 1 мільйон від YouTube-репродукції. Ahora es el cuarto año que la serie se ejecuta con éxito. También obtuvo el premio a la mejor actriz de televisión en serie Вікатан у 2017 році.

Знявшись із телевізійної програми, Vani comenzó a actuar películas. Елла дебютувала пекліла Телугу Мееку Маатрад Чепта акт кон Тарун Баскаран. Телугу депуті, дебютував табулятом Про мій Кададавуле в конто Ашок Сельван.

Джерела[ред. | ред. код]