Владивостоцький час

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Час у Росії:
   USZ1
Калінінградський час MSK-1 (UTC+2) 22:58
   MSK
Московський час MSK (UTC+3) 23:58
   SAMT
Самарський час MSK+1 (UTC+4) 00:58
   YEKT
Єкатеринбурзький час MSK+2 (UTC+5) 01:58
   OMST
Омський час MSK+3 (UTC+7) 02:58
   KRAT
Красноярський час MSK+4 (UTC+7) 03:58
   IRKT
Іркутський час MSK+5 (UTC+8) 04:58
   YAKT
Якутський час MSK+6 (UTC+9) 05:58
   VLAT
Владивостоцький час MSK+7 (UTC+10) 06:58
   MAGT
Магаданський час MSK+8 (UTC+11) 07:58
   PETT
Камчатський час MSK+9 (UTC+12) 08:58

Владивостоцький час (рос. владивостокское время VLAT) — місцевий час на частині території РФ у часовому поясі, що відрізняється на +10 годин від UTC (UTC+10) і на +7 годин від московського часу (MSK+7).

Це офіційний час у центральній частині Якутії, в Приморському та Хабаровському краях та в Єврейській автономній області.

Основні міста:

Крім цього, аналогічний час (UTC+11) поширений цілодобово на Новій Каледонії, Вануату, Соломонових Островах, а також летом (в листопаді-березні) в південно-східних містах Австралії (Сідней, Мельбурн, Канберра та на острові Тасманія).

Посилання[ред. | ред. код]