Відчайдушні напарники

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Відчайдушні напарники
англ. Skiptrace
Жанр бойовик[1] і кінокомедія[1]
Режисер Ренні Гарлін[1]
Продюсер Джекі Чан
Сценарист Джекі Чан і Алессандро Танакаd[2]
У головних
ролях
Джекі Чан[1], Джонні Ноксвілл, Фань Бінбін, Ерік Цанd, Ів Торрес, Вінстон Чаоd, Йон Чон Гунd і Майкл Вонгd[2]
Оператор Чань Квокгунd
Композитор Chan Kwong-wingd
Дистриб'ютор Beijing Talent International Film (Китай)[3]
Saban Films (США)
DirecTV (U.S.)
Тривалість 120 хв.
Мова англійська
Країна  США
 КНР
Дата виходу 21 липня 2016 (Китай)
2 вересня 2016 (США)[4]
Кошторис US$30 млн.[5]
US$60 million[6]
IMDb ID 2238032
skiptrace-movie.jp

Відчайдушні напарники (англ. Skiptrace) — комедійний бойовик 2016 року режисера Ренні Гарліна, відомого за фільмами «Міцний горішок 2» та «Угода з дияволом» та Джекі Чаном у головній ролі.

Сюжет[ред. | ред. код]

Сюжет картини переносить нас в Гонконг, де головний герой служить у поліції. Він кришталево чесний і принциповий. Там, де інші копи не гребують хабарем і можуть закрити очі на дрібний злочин, Бенні Блек ніколи не йде на угоду з совістю. Його життєве кредо — Закон і честь.

І ось вже багато років герой йде по сліду невловимого злочинця по імені Віктор Вонг. Але які б докази не збирав чесний поліцейський, спіймати й посадити його ніяк не вдається. Безжалісний бандит майстерно обходить усі пастки і завжди йде з-під носа Бенні Блека.

Але герой Джекі Чана — хлопець не промах, все ж він наближається до гангстероа впритул. І заповітна мить близька… Але Доля робить спритний поворот не на користь копа. Зникає його племінниця Баї. Куди поділася дівчина — невідомо. Але Блеку дають знати: вона в руках того самого невловимого злочинця. А викрали Баї підручні Віктора Вонга. Такого удару Бенні не очікував. Як молода дівчина може бути замішана в криміналі? Яким чином це нерозумне дитя примудрилося перейти доріжку злочинному синдикату?

Як би те не було, виручати племінницю доводиться дядечкові. Але здійснити таке самостійно, та ще й в наскрізь корумпованому відділі поліції, неможливо. Потрібен сторонній чоловік. І такою фігурою стає американець — гравець, головним недоліком якого є надмірна балакучість. Але саме я якість, в кінцевому підсумку, і зіграє на користь тандему. Парочка вирушає на пошуки Баї.

Багато пригод чекають на героїв. Їм належить об'їздити півсвіту в пошуках невловимої банди з Вонгом на чолі. Блек з напарником покинуть Гонконг, будуть задихатися від спеки пустелі Гобі, але наздоженуть мафіозне угруповання тільки в далекому Сибіру.

В ролях[ред. | ред. код]

Актор Роль
Джекі Чан Бенні Блек Бенні Блек
Джонні Ноксвілл Коннор Воттс Коннор Воттс
Фань Бінбін Бай Бай
Ерік Цан Юн Юн
Ів Торрес Даша Даша
Вінстон Чао Віктор Вонг Віктор Вонг
Йонн Джон-хун Віллі Віллі
Ши Ши Леслі Леслі
Майкл Вон капітан Танг капітан Танг
Ділан Ко Есмонд Есмонд
Чжан Ланьсінь Тінг Тінг Тінг Тінг
Сара Форсберг Наталья Наталья
Михайло Горевий Діма Діма
Чарлі Роус Сергій Сергій
Джей Дей Володимир Володимир
Річард Нг китайський водій автобусу китайський водій автобусу

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б в г http://www.imdb.com/title/tt2238032/
  2. а б ČSFD — 2001.
  3. 绝地逃亡(2016). cbooo.cn (Chinese) . Архів оригіналу за 25 серпня 2016. Процитовано 14 червня 2016.
  4. Alex, Billington. Jackie Chan & Johnny Knoxville in Action Comedy 'Skiptrace' Trailer. Firstshowing.net. Архів оригіналу за 19 липня 2016. Процитовано 18 липня 2016.
  5. Feldman, Dana (1 вересня 2016). Renny Harlin Pulls Off Blockbuster Comeback In China With Jackie Chan Action-Comedy, 'Skiptrace'. forbes.com. Архів оригіналу за 1 вересня 2016. Процитовано 2 вересня 2016.
  6. Busch, Anita (25 липня 2016). ‘Star Trek Beyond’ $30M Debut; ‘Lights Out’ $8.5M; Jackie Chan’s ‘Skiptrace’ Nails $64M Bow – Int’l Box Office Final. deadline.com. Архів оригіналу за 26 липня 2016. Процитовано 26 липня 2016.

Посилання[ред. | ред. код]