Вікіпедія:Відновлення вилучених сторінок/Архів 9

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Шаблон:Футболист

  • Стаття: Шаблон:Футболист (обговорення, редагувати, історія, журнали, журнал вилучень, посилання на статтю, відновити)
  • Причина: В 2015 році шаблон було вилучено, основний аргумент був, що шаблон не використовується. Ніхто не був проти, бо я тоді його і сам не використовував. Тепер він чудово використовується, я його відновив (причому навіть якби в мене не було адмін. прав на відновлення, то не склало би великої праці його просто створити). Наразі я його достатньо використовував і сенсу в його вилученні нема, але деякі люди, користуючись тим старим рішенням, яке вже неактуальне, знову вирішили вилучити шаблон. Тому прошу у спільноти визнати цей шаблон корисним і відновити. Він існує для простішого перенесення інформації з російських шаблонів. І таких шаблонів у нас досить багато, бо зручність має бути на першому місці. Зокрема і польською мовою {{Cytuj książkę}}, і англійською {{Infobox anatomy}}. А якщо для деяких дуже великих патріотів проблема лише в російській мові, то і такі шаблони є — {{Статья}}. Тому аргемент, що цей шаблон щось дублює — також не аргумент. Бо дуже довго і марудно їх переводити в український шаблон {{Футболіст}}, а результат один і той самий, шаблони майже не відрізняються ні за виглядом, ні за формою, ні за наповненням. --YarikUkraine (обговорення) 17:14, 4 липня 2016 (UTC)

--YarikUkraine (обговорення) 17:28, 4 липня 2016 (UTC)

  • А зараз він знов не використовується. --Fessor (обговорення) 08:52, 5 липня 2016 (UTC)
    Хочете погратись, замість того, щоб чимось корисним займатись? ну добре... шаблон знову використовується. Відновіть, будь ласка --YarikUkraine (обговорення) 12:36, 5 липня 2016 (UTC)
  •  Проти відновлення в поточному стані: не варто множити сутності та плодити шаблони. Кожна зміна в {{Футболіст}} вимагає синхронізації цього шаблону, щоб вони були бодай візуально однаковими. Можу підтримати відновлення, якщо це буде конвертор російських параметрів на {{Футболіст}}, який можна було б використовувати з підстановкою — NickK (обг.) 15:43, 5 липня 2016 (UTC)
    Ішні шаблони, які я зазначив вище, не «множать сутностей і не плодять шаблонів», і тільки мій такий жахливий і страшний, аж край. Вже б не ганьбилися таке писати. Так зразу і кажіть, що вам важливіше не мати одного додаткового шаблону, ніж мати сотні або тисячі статей про футболістів, які використовують шаблон {{Футболист}}. Та і жодних змін у шаблоні {{Футболіст}} не проводилось з 2013 року і навряд хтось його буде чіпати, бо то треба знавці, а таких мало. Тому це теж не аргумент. Якби хтось його модернізував, як у росіян, щоб він автоматичн звікіданих фото, віксховище і особисті данні брав - тоді інша справа, а так нема про що говорити, це все далека перспектива, бо майже нема любителів футболу, які б розбирались у цих розумних кодах. Тому про ніякі конвертори також мови йти не може. --YarikUkraine (обговорення) 16:18, 5 липня 2016 (UTC)
    {{Infobox anatomy}} є просто шаблоном з неперекладеними параметрами, іншого шаблону на ту саму тему немає. Шаблони посилань на джерела варто привести до єдиного зразка, якби їх хтось уніфікував, я б теж підтримав вилучення. Існування двох карток на одну й ту саму тему ж я не підтримую, особливо якщо одна з них має лише кілька включень: це ні до чого крім плутанини не призведе
    Стосовно модернізації шаблону {{Футболіст}}, то за наявності часу можу попрацювати над цим. Принаймні краще ті російські шматки коду українізувати та вставити в наш шаблон, ніж тримати дублікат з повністю російськомовними параметрами — NickK (обг.) 16:52, 5 липня 2016 (UTC)
    У шаблонах {{Cytuj książkę}} і {{Статья}} ситуація у них ідентична з нашою, тількі ті ніхто не намагається вилучити, а мій шаблон зразу і бігом прибрали. Всім вічно муляє саме нещасний футбол. Якщо ж Ви можете якось об'єднати шаблони - я тільки «за», мені нема різниці в складі якого шаблону воно буде, головне аби імпортувалось з російського. Бо поки попереводиш в наш шаблон з російського послужні списки деяких футболістів, то за цей час можна написати десять статтей, використуючи російський шаблон. --YarikUkraine (обговорення) 17:05, 5 липня 2016 (UTC)
  •  Проти {{Футболіст}} - двомовний і має два варіанти заповнення. Правильніше зробити його тримовним і додати третій варіант заповнення, хоч це і непросто, ніж плодити багато однакових шаблонів. Порядок треба наводити, а не вказувати на те, до чого не добрався порядок, і не порушувати правила. І якби YarikUkraine самовільно не відновив цей шаблон, то зараз не було б ситуації з некоректними статтями, в яких він же ж і використав цей шаблон. --VPrypin (обг.) 07:08, 11 липня 2016 (UTC)
    Всі в нас такі розумні давати поради як воно має бути, але ніхто нічого не робить. А як хтось починає хоч якось виправляти недоліки - зразу невдоволення. Краще щоб ніяк, аби не не по-моєму. І до чого тут ці «якби»? А якби автор шаблону {{Футболіст}} не вигадав його з якогось невідомого польоту фантазій, через що не схжоим ні на що, а зразу зробив за аналогом російського зразка, то не було б проблем ще з 2006 року. Але чого вже якбикати, то було давно, нема чого жити минулим. --YarikUkraine (обговорення) 14:27, 11 липня 2016 (UTC)

@Fessor: @NickK: @Vprypin: Спеціально для вас сидів цілий день і створював «трьохмовний шаблон». Поки він знаходиться на Користувач:YarikUkraine/Чернетка, але вже цілком працює. Тимчасово на нього перевів статтю Попович Тиберій Ладиславович, все працює ідеально. Перевіряв без збереження звичайні статті, що були на стабільному шаблоні — вони зовсім не ламаються і жодних проблем з ними нема. Можливо якісь невеличні недоліки вилізуть, бо я ж в цьому нічого не тямлю, але їх завжди можна буде підчистити. Тому прошу згоди на заміну ним діючого шаблону. Позаяк основний ваш аргумент з існуванням лише одного шаблону виконано, то незгоду буду розцінювати як деструктивні дії. --YarikUkraine (обговорення) 19:20, 11 липня 2016 (UTC)

@YarikUkraine: Подивився, загалом наче добре, але є кілька недоліків, головний з яких — локальні поля мають за бути пріоритетнішими за Вікідані, щоб у разі потреби можна було б локальним полем переписати поверх Вікіданих. Найближчими днями подивлюся уважніше код і виправлю це (ти не заперечуєш, якщо я виправлю зразу в твоєму просторі?). Все решта зроблено добре, як підправлю (чи хтось інший підправить), можна буде переносити — NickK (обг.) 22:31, 11 липня 2016 (UTC)
Звісно не прооти. Дякую за допомогу. --YarikUkraine (обговорення) 22:42, 11 липня 2016 (UTC)
@NickK: З тих самих «найближчих днів» пройшло вже два місяці. Сподіваюсь, що Ви просто забули . Бо інакше це некрасиво... --YarikUkraine (обговорення) 21:49, 19 вересня 2016 (UTC)
@YarikUkraine: Таки забув, перепрошую. Я конкретно зараз цим не можу займатися (у відпустці з обмеженим Інтернетом), можеш, будь ласка, нагадати за тиждень (після 26/09, а краще після 1/10)? Дякую — NickK (обг.) 10:43, 20 вересня 2016 (UTC)
Нагадую @NickK: --YarikUkraine (обговорення) 15:45, 1 жовтня 2016 (UTC)
@YarikUkraine: Дякую за нагадування, сьогодні чи завтра подивлюся — NickK (обг.) 19:06, 1 жовтня 2016 (UTC)
@NickK: І знову я Від того «сьогодні-завтра» вже пройшов тиждень. Так, я цього разу діставучий, бо хочу показати, що Ваше рішення проти мого російського шаблону помилкове. І замість того, щоб спокійно використати Шаблон:Футболист ми вже ТРИ МІСЯЦІ (!!!) морочимось з цими переробками шаблону українського і ще невідомо скільки будемо. То може визнаєте, що мій варіаннт з шаблоном простіше і легше, і має повне право на існування. Я його відновлю і закриємо цю тему, щоб більше Вам голову не морочити. --YarikUkraine (обговорення) 19:48, 7 жовтня 2016 (UTC)
@YarikUkraine: Дякую за набридання, мені соромно, що в мене досі не дійшли до цього руки, але таке життя. Варіант з російським шаблоном у короткостроковій перспективі справді простіший, а от у довгостроковій він вимагатиме більше зусиль: якщо один з двох шаблонів (наш чи російський) зміниться (а зміни будуть — перш за все явно буде інтеграція з Вікіданими), потрібно буде або відповідним чином дороблювати другий (вдвічі більші витрати часу), або матимемо два несумісні шаблони (значні витрати часу на забезпечення сумісності). Зараз ключова проблема в тому, що мені потрібно сісти на годину—півтори, розібратися в коді та перевірити, чи всі параметри працюють як слід, і за потреби розібратися. На жаль, у всі попередні дні в мене їх не знайшлося: або часу просто не було, або були пріоритетніші речі . Найближчими днями хоч трохи часу мав би знайти, тож сподіваюся, що питання скоро можна буде закрити — NickK (обг.) 21:43, 7 жовтня 2016 (UTC)
Ну якщо наш шаблон зробити за зразком російського, то ніяких складнощів не буде, достатньо проглянути що змінили там і просто скопіювати в наш шаблон. Але наш шаблон футболіст зроблений взагалі за іншою системою. Ні на йоту не співпадає ні з російським, ні з англійським, тому і доводиться морочитись, а таким як я, що не тямлять у кодах, це взагалі смертна мука, думав повішусь, поки налаштую . З цієї ж причини не працює і зобреження з вікідати, бо в нас треба параметр [[Файл:ххх.jpg|200пкс], а в них просто ххх.jpg. Це єдине, що я так і не зміг урівняти і виправити. Тому вся наша проблема лише в тому, що ми вирішили вигадати велосипед, а не взяти готову модель. Тепер автор шаблону неактивний і щось змінити можуть лише якісь мегахакери та інші надто розумні люди. А таких мало, тому все застигло на рівні минулого десятиліття. --YarikUkraine (обговорення) 23:22, 7 жовтня 2016 (UTC)
@YarikUkraine: Крига скресла, пішов переробляти шаблон. Заразом спробую й Вікідані до нього причепити. Заразом оновлю й сумісність з англійським шаблоном, вона в нас теж роками не оновлювалася — NickK (обг.) 19:28, 9 жовтня 2016 (UTC)
@NickK: І? Більше тижня пройшло як «крига скресла», а шаблон з росыйськими параметрами і досі не працює( Я ж Вас таки дістану, що дасте дозвіл на відновлення мого шаблону ))) --YarikUkraine (обговорення) 14:49, 18 жовтня 2016 (UTC)
@YarikUkraine: Я витратив чимало часу на переробку, ставлячи за мету сумісність і з англійською, і з російською Вікіпедіями, і з Вікіданими, паралельно довелося виправляти супутні шаблони й модуль Вікіданих (зокрема, вдалося налагодити імпорт зображень і місць народження та смерті з Вікіданих). Але це закінчилося тим, що поки я це тестував, у мене завис браузер і втратилися дані. Попередні дні я був у відпустці, зараз робитиму це саме знову: буде вже простіше, але в найближчі дні в мене мало часу, намагатимусь зробити до вихідних — NickK (обг.) 15:03, 18 жовтня 2016 (UTC)
@NickK: От бачте, все просто кричить, що мій шаблон був хорошою ідеєю. Навіть метафізичні явища втручаються А якщо без жартів, то дякую за работу і за відповідь. Шкода, звісно, що пропало. Але з англійською вікіпедією навряд вийде якась адекватна сумісніть з їх форматом clubs1, clubs2, goal1, goal2 ітд. Тобто просто бездумно скопіювати шаблон не вийде, треба буде його перероблювати, а тоді втрачається сенс, бо можна ж і напряму український шаблон заповнювати. Тому про англійців можете не думати, якщо це завдає додаткові складнощі. --YarikUkraine (обговорення) 15:18, 18 жовтня 2016 (UTC)
Мова про те, що в нас, наприклад, є параметр dateofbirth, а в англійській він birth_date. Дрібниця, але ж потрібно це виправити — NickK (обг.) 15:22, 18 жовтня 2016 (UTC)
@YarikUkraine: Нарешті добив {{Футболіст}}, будь ласка, тестуй — NickK (обг.) 07:34, 28 жовтня 2016 (UTC)
@NickK:Щиро дякую. Але розділ «Юнацькі клуби» ніяк не працює, в усіх варіантах ламає шаблон (Маковський Михайло Михайлович). І чомусь утворився великий пробіл між роками і клубами. Ні в нашому варіанті такого нема, ні в росіян. --YarikUkraine (обговорення) 16:00, 28 жовтня 2016 (UTC)
@YarikUkraine: Те поле не підтримує {{футбольная карьера}} (там нема стовпця для ігор/голів, тому воно й не працює як слід). Можна або винести російський параметр в окреме поле (але тоді буде відмінність в оформленні залежно від параметрів), або просто не ставити в те поле {{футбольная карьера}} — NickK (обг.) 16:17, 28 жовтня 2016 (UTC)
@NickK: Ага, дякую. Прибрав шаблон і виправилось. А в чому проблема великого пробілу між роками і клубами? Це якось виправляється? Бо шаблон роздувається до неадекватних розмірів, особливо, якщо клуби з довгими назвами. --YarikUkraine (обговорення) 17:16, 28 жовтня 2016 (UTC)
@YarikUkraine: Лише в {{футбольная карьера}}. Цей шаблон підлаштовується під найдовше поле, а це Місце народження (так, ти пропонував його замінити, але тоді треба було б додавати й проставляти поле статі для футболісток). Можливо, треба переробити {{футбольная карьера}} на основі {{Футболіст рядок 1}}.
Взагалі ця гілка відновлення вже не стосується, можливо, її варто перенести кудись, наприклад, на сторінку обговорення шаблону? — NickK (обг.) 17:20, 28 жовтня 2016 (UTC)
@NickK: Ну це я навіть сам зрозумів і вирішив подивитись як там у інших. А там у хокеїстів стоіть саме «Народився». І без жодних поділів на статі. Так само і у баскетболістів, наприклад, Ліндсі Вейлен і багато інших баскетболісток «Народився». Тому подумав що і тут це може бути. Тим більше про жіночий футбол в нас ніхто не пише. Ще як варіант можна зменшити розмір шрифту параметрів через small чи ще якось.
Можна і перенести, тільки я не майстер таких викрутасів. А позаяк цю тему вже можна закривати, то архів, в який скоро перейде розділ, думаю пробачить невеличкий флуд. Думаю, цілком достатньо просто надалі продовжити дискусію там і визначитись чи підійде нам одностатевий варіант «Народився», варіант small чи ще якась ідея може виникне. --YarikUkraine (обговорення) 21:02, 28 жовтня 2016 (UTC)
І тоді вже останнє додам: несподівано, але в мене вийшло. Нехитрою махінацією я підлаштував {{футбольная карьера}} під {{Футболіст рядок 1}}, як Ви і казали. Може з технічної точки зору і криво, як то кажуть «академиев не кончали», просто на логіці і інтуїції додав, але з практичної сторони все вийшло (Маковський Михайло Михайлович). Таблиця здулась до адекватних розмірів. Щоправда клуби, збірні і тренерські посади живуть кожен своїм особистим життям, що трохи погіршує естетичну складову, але я дуже задоволений своїм результатом і з чудовим настроєм йду спати . --YarikUkraine (обговорення) 21:44, 28 жовтня 2016 (UTC)

Науковий журнал Економіка: реалії часу

--стаття не є рекламою, повністю описує сутність і фаховість державного журналу, який не веде комерційну діяльність! A.Balan (обговорення) 16:25, 29 жовтня 2016 (UTC)

КОZАКИ (вокально-хореографічний гурт)

--Machnovetc (обговорення) 16:46, 10 жовтня 2016 (UTC)

Згоден, що стаття має право на життя.--Yasnodark (обговорення) 16:13, 2 листопада 2016 (UTC)
Те, що Ви так вважаєте, не є аргументом. Почитайте, на самому початку цієї сторінки написано: «Заявки повинні бути аргументовані і спиратися на правила Вікіпедії». --Олег (обговорення) 19:28, 2 листопада 2016 (UTC)

Назарій Федитник

--176.118.48.21 15:55, 15 жовтня 2016 (UTC)

Це не надає Вам автоматично значимості. --Олег (обговорення) 19:29, 2 листопада 2016 (UTC)

Статтю не бачив, та обґрунтовання явно надумане та не відповідає дійсності:

13 жовтня 2016 Fessor (обговорення • внесок) вилучив сторінку Алла Костромічева (безсумнівна невідповідність критеріям значимості: зміст:

Алла Костр...

Публікації та висвітлення у пресі:

З такими підходами 10 років тому ви б і Куриленко вилучили. Yasnodark (обговорення) 16:21, 2 листопада 2016 (UTC)

Та в аргументації жодного слова про такі посили для вилучення та і вона має право на місце лише у випадку, якщо її автор не має дозволу. А хтось в нього питав, пропонував надати дозвільні документи. Може хтось поставив відповідний шаблон, щоб автор, якщо він новий учасник помітив, що зі статтею щось не так. Чи був він ознайомлений? Напевно ні, бо причини вилучення надумані і зовсім не подібні на ті, що називаєте ви. Yasnodark (обговорення) 17:21, 2 листопада 2016 (UTC)
Я вказав причину, яка не дозволяє відновити вилучену версію. Якщо вважаєте, що джерела показують значимість, то створіть статтю у своїй чернетці і зверніться до адміністраторів. --Basio (обговорення) 17:31, 2 листопада 2016 (UTC)
Проте ця стаття, була вилучена з безсумнівними порушеннями за невідповідними причинами, тому має бути відновлена без будь-яких вагань.

А потім можете знову виставляти. Заодно я подивлюсь, що ж то за стаття. Бо ви маєте перевагу, яким чином я можу перевірити ваші слова щодо перекладу? Я знаю лише те, що аргументація вилучення абсолютно хибна. Оце справді є фактом, а не домислом. І взагалі, чому б адмінам вікіпедії замість вилучення не звертатися до тих джерел, чиї права нібито порушуються, а не займатися кіллерством статей. Щось сумніваюся, що "Новий канал" буде проти її існування. Та вилучити це ж набагато простіше, чи не так?.

P.S. Складно знайти бодай одне профільне ЗМІ України, що не писало про цю особу.

Yasnodark (обговорення) 17:21, 2 листопада 2016 (UTC)

Green Zero,Goo3,Yakudza,Nina Shenturk,Ykvach,Gutsul,Amakuha, Dgho та інші адміністратори та арбітри прошу звернути увагу, що Basio підтвердив, що причина вилучення не відповідає дійсності та наявним підозрам. За всіма юридичними нормами стаття повинна бути відновлена, а вже потім об'явлена нова номінація за новими посилами..

Yasnodark (обговорення) 17:42, 2 листопада 2016 (UTC)

Порушення авторських прав не обговорюється. Формальне порушення в іншому не дає право ігнорувати це. --Basio (обговорення) 18:29, 2 листопада 2016 (UTC)
Поки ви не відновите сторінку, ви не доведете це порушення. Бо причиною вилучення та номінації це не було. Відновіть я покажу - я треба вирішувати цю проблему. А за день поговоримо. Один день існування статті нічого не поганого не зробить.Yasnodark (обговорення) 13:12, 3 листопада 2016 (UTC)

Друге скасування гетьманства

Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike.Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike --Андрій Черновол (обговорення) 16:09, 7 листопада 2016 (UTC)}}

ТОВ "Рейтингове агентство "ІВІ—Рейтинг"

--Olvin (обговорення) 15:37, 14 листопада 2016 (UTC)

@Olvin: Стаття може бути відновлена, але над нею ще потрібно попрацювати. На мою думку детальна інформація про методику зайва, її, якщо можна, перенести і використати в Національна рейтингова шкала і Рейтингове агентство. Додати більше інформації про історію, діяльність з незалежних джерел про агентство, наприклад про це тут [1], [2], [3] --Basio (обговорення) 17:03, 14 листопада 2016 (UTC)

На мою думку, напрямки доопрацювання статті краще викласти на сторінці її обговорення (вже після відновлення). Зокрема там я відповім, що інформація про методику в статті не зайва, бо методика у кожної агенції своя (і більшість агенцій її навіть не оприлюднюють). А от додати щось із незалежних джерел мабуть-таки варто. І ще скажу, що статтю варто перейменувати. Однак, усе це не є перепоною для відновлення? --Olvin (обговорення) 17:28, 14 листопада 2016 (UTC)
Напишіть нову назву (хотів сказати, але забув). Я відновлю. --Basio (обговорення) 17:32, 14 листопада 2016 (UTC)
На мою думку, стаття має називатися Рейтингове агентство «ІВІ-Рейтинг» (принаймні, так її називають у наведених вище джерелах), але відновити статтю варто під старою назвою. І лише потім перейменовувати (а я б написав пропозицію на сторінці обговорення й трохи зачекав). --Olvin (обговорення) 17:54, 14 листопада 2016 (UTC)

YesТак Зроблено --Basio (обговорення) 18:05, 14 листопада 2016 (UTC)

Юрій Качкін

Качкіна Іриа --Kair-alfa (обговорення) 15:52, 15 листопада 2016 (UTC)

Список цивільних літаків збитих СРСР

--Alex Blokha (обговорення) 13:18, 8 листопада 2016 (UTC)

Зроблено.--Brunei (обговорення) 14:40, 16 листопада 2016 (UTC)

Відновлення історій категорій

--PsichoPuzo (обговорення) 19:15, 16 листопада 2016 (UTC)


--PsichoPuzo (обговорення) 19:15, 16 листопада 2016 (UTC)

Центр «Номос»

--Павло (обговорення) 11:20, 1 грудня 2016 (UTC)

Підсумок

@Pavlo1: Відновив, з огляду на останні події значимість стала очевидна. Тримайтеся! — NickK (обг.) 10:30, 2 грудня 2016 (UTC)

Відновлення статті Навчально-методичний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу

--S.Polozov (обговорення) 08:23, 23 грудня 2016 (UTC)

@S.Polozov: Не потрібно відновлювати самостійно статтю, якщо Ви подали сюди заявку. На це мають право адміністратори. Стаття ще не відповідає критеріям значимості, бо відсутні незалежні джерела. У наведених сайтах не видно згадки про центр, якщо є, то вкажіть конкретну сторінку. --Basio (обговорення) 08:34, 28 грудня 2016 (UTC)

Академія політичних наук

  • Стаття: Академія політичних наук (обговорення, редагувати, історія, журнали, журнал вилучень, посилання на статтю, відновити)
  • Причина: Наукова організація, яка представлена не лише в Україні, але й закордоном. Серед її представників відомі не лише в Україні науковці в сфері політології, а й за межами України. Дані предствники зробили значний внесок в розвиток української науки. Академія політичних наук має власний науковий журнал, який розсилається в Польщу, Німеччину. Випускає власну серію книг - відомих українських науковців. Тому вилучення через самопіар або Академія нічого не зробила - не гідне та не обгрунтоване. Складаеться таке враження, що адміністратори не перевіряють інформацію в повному спектрі.— Це написав, але не підписав користувач Dania Lihten (обговореннявнесок).
  • Дійсно, це адміністратор видаляє сторінку, але — за результатами обговорення. В обговоренні аргументів що доводять значимість не було (див. ВП:КЗ, ВП:КЗО що до значимості організацій). artem.komisarenko (обговорення) 00:13, 1 грудня 2016 (UTC)
  • Навели вже аргументи про значимість. В посиланнях був вказанийц сайт АПН, де є про наукову діяльність, журнал, видані книги, конференції, конгреси. Деякі сторінки з одним реченням не видаляють, а сторінка АПН була оформлена з достатньою кількістю інформації.
  • очень странно. Я смотрел эту страницу, на страницы было указана ее значимость. Известные в науке Украины личности. Она соответствовала всем шаблонам. И все такое. Очевидно что удалили специально.
Якщо ви хочете, щоб сторінку відновили, давайте більше конкретики, незалежні джерела, відповідність правилам значимості. А безпідставні звинувачення можуть лише налаштувати проти вас спільноту, не більше. Ви ж не того домагаєтесь, правда? --Brunei (обговорення) 14:19, 28 грудня 2016 (UTC)

Трач Руслан Вікторович

--Perohanych (обговорення) 11:12, 16 листопада 2016 (UTC)

Тук-тук!!! --Perohanych (обговорення) 10:19, 2 грудня 2016 (UTC)

Підсумок

YesТак Yakudza відновив Користувач:Perohanych/Трач Руслан Вікторович --アンタナナ 23:05, 11 січня 2017 (UTC)

Політехнічний коледж Луганського національного аграрного університету

--Timkip (обговорення) 08:39, 24 січня 2017 (UTC)

Марков В'ячеслав Валерійович

--Darth Maul 2210 (обговорення) 10:21, 6 лютого 2017 (UTC)

Вкажіть_тут_назву_статті

Запорізька книжкова толока

Романов Нікіта Вікторович

Іван Компан

Спадщина-інтеграл

Символи ДНР

Латчбахер Україна

Олександр Харків

Марков В'ячеслав Валерійович

--Darth Maul 2210 (обговорення) 11:28, 27 березня 2017 (UTC)

Піхович Владислав Олександрович

  • Стаття: Піхович Владислав Олександрович (обговорення, редагувати, історія, журнали, журнал вилучень, посилання на статтю, відновити)
  • Причина: Відповідна стаття існує в англійській Вікіпедії. Багато користувачів висловлювались за збереження статті в українській Вікіпедії, адже це член студентської збірної команди України і учасник найпрестижніших студентських змагань - Всесвітньої зимової Універсіади. Чому в англійській ця стаття може існувати, а і українській не може? Вважаю що англійська Вікіпедія є провідною. Тобто усі статті, що існують в англійській Вікіпедії повинні перекладатись українською.

Знаєте, я вже втомився від суб'єктвивізму в системі оцінювання фігуристів, а тут ще й видалення цієї статті в українській Вікіпедії є лише суб'єктивною думкою одного адміністратора. --Владислав Пихович (обговорення) 23:04, 18 березня 2017 (UTC)

обговорення, посилання

Видалення було дещо сумнівне. — Юрій Дзядик в) 10:29, 19 березня 2017 (UTC).

Думаю, в англійській Вікіпедії на статтю ще не звернули уваги. Якщо Вас бентежить присутність статті в тому розділі — можна номінувати її там на вилучення. «Тобто усі статті, що існують в англійській Вікіпедії повинні перекладатись українською» — Ви помиляєтесь, у правилах такого немає. Хочете, щоб Ваша стаття залишилась тут — пишіть про значимих спортсменів. Призерів чемпіонатів світу і Європи ніхто не чіпатиме. Напевно, навіть призерів Універсіади. Але 34 місце на студентському змаганні, на я кому беруть участь далеко не всі члени перших збірних команд країн — це не рівень Вікіпедії. Почитатйте ВП:БІО. У нас тут навіть не всі доктори наук проходять. Дайте відповідь на питання — «Чи залишила ця людина після себе що-небудь, визнане фахівцями в даній галузі як помітний внесок?» --Олег (обговорення) 12:11, 27 березня 2017 (UTC)

Михайло Дяченко

--Tryhlav (обговорення) 23:05, 20 березня 2017 (UTC)

У ВП:БІО є критерії значимості для діячів мистецтва — якщо вони присутні у цього митця, то вони наразі просто не висвітлені. --Олег (обговорення) 12:15, 27 березня 2017 (UTC)

Князь Ігор (Журнал)

Тимошик Михайло Морозенкович

--Микола Василечко (обговорення) 16:24, 5 березня 2017 (UTC)

Чесно кажучи, я не бачу поки що там відповідності ВП:БІО для осіб сьогодення. --Олег (обговорення) 15:57, 15 березня 2017 (UTC)
Депутат облради, довірена особа кандидата в президенти, активний діяч. Як на мене, відповідає КЗ. --Goo3 (обговорення) 11:22, 18 квітня 2017 (UTC)

Приєднання України до Московського царства (1654)

Крайняк Юрій Олегович

Панін, Владислав Степанович

Википедия не предназначена для продвижения перспективной молодёжи. Покажите его значимость как общественно-политического деятеля. Насколько я понимаю, он может соответствовать разве что седьмому критерию (Інші діячі міжнародного, державного і муніципального рівня, чиї конкретні дії потрапляли у фокус широкої громадської думки і суттєво впливали на життя регіону, країни чи світу). Приведите соответствующие публикации. Без этого шансы на восстановление статьи близки к нулю. --Olvin (обговорення) 14:46, 20 квітня 2017 (UTC)

Народна дипломатія

Історія села Головин

--Sivuk40 (обговорення) 19:36, 7 травня 2017 (UTC)

@Sivuk40: в такому разі, оформіть, будь ласка, дозвіл системи OTRS. Чи розмістіть текст на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike» --Helixitta (ut) 14:31, 11 травня 2017 (UTC)

Томограф

Народна дипломатія

Народна дипломатія

Народна дипломатія