Вікіпедія:Вікіент

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вікіент няньчить статті

Вікіенткористувач, котрий, як у глечик квітку, «висаджує і вирощує» статті у Вікіпедії до пристойного розміру і квітучого стану. Займається не тільки своїми, але й чужими «посівами» вікіспільноти.

Опис[ред. код]

Вікіенти, або «пастухи вікі-лісу», є зазвичай доброзичливими істотами, крім випадків, коли «рубають дерева» (видаляють статті на значущі теми), засмічують узлісся неавторитетними джерелами або намагаються нав'язати не-нейтральну точку зору. Небезпечні противники вікітролів. Часом багатослівні, але мають почуття гумору. Міжусобні війни між користувачами, які чимось скривдженими серед інших рас Вікіпедії в основному їм чужі. Жителі найдавнішого лісу, хранителі стереотипів. Здатні на тривалий час брати вікі-відпустку, але незмінно з'являються знову, як тільки повіє вітер і пригріє сонце. Зберігачі мудрості, з нововведеннями нового правопису української мови деколи не знайомі.

Можуть бути власниками вікі-гуорнів.

Вікіенти сильно розрізняються за зовнішніми ознаками (зріст, вага, барви, навіть за кількістю пальців, що беруть участь в наборі букв), кожен з них нагадує специфічний вид теми, в якій «пасе» статті. Але деякі з них цікавляться всякою всячиною і слабо піддаються класифікації.

Як впізнати вікіента[ред. код]

Цей користувач вважає себе вікіентом


Якщо ви повністю або частково впізнали себе у цьому описі, можете повідомити інших дописувачів Вікіпедії про свій стиль роботи розміщенням такої позначки на особистій сторінці:

{{Вікіент}}

Якщо ви не любите скупчення юзербоксів, то додайте цю категорію на своїй сторінці:

[[Категорія:Вікіенти|{{PAGENAME}}]]