Вікіпедія:Вікізустрічі/49

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Звіт[ред. код]

  • Місце проведення: Київ, Всеукраїнське товариство «Просвіта», Київ, вул. Хрещатик 10-Б, 6-й поверх; неформальне продовження — кнайпа «Два гуся»
  • Час проведення 12:00 - 16:00, неформальне продовження - до 19:00
  • Погодні умови: слабкий дощ, +7°C

Офіційна частина[ред. код]

протокол зборів буде розміщено на офіційному сайті найближчим часом

На загальних зборах взяли особисту участь 15 членів Вікімедіа Україна: Lumpia, Perohanych, Amakuha, Ilya, Ahonc, Yakudza, Kamelot, Ksenz, Olexa Yur, Alex Blokha, Jbuket, A1, Friend, Kharkivian, Leonst. Деякі учасники були уповноважені представляти інших членів організації, що не змогли взяти участь в зборах особисто, таким чином число учасників зборів - 22. На засіданні також були присутні вікіпедисти Тарас Чекан, Visem, Mr.Rosewater, Dolyn і кілька гостей.

Були заслухано звіт Правління та звіт Ревізійної комісії. До нового складу Правління увійшли Jbuket (обрано головою Правління), Perohanych (продовжено повноваження виконавчого директора), A1, Amakuha, Kharkivian, Olexa Yur, Yakudza. До нового складу ревізійної комісії увійшли Lumpia, Ilya, Ahonc.

Окремим рішенням Загальних зборів була ухвалена пропозиція щодо видання опери "Сокіл" Бортнянського з перекладом лібрето М. Стріхи в рамках проекту "Світова класика українською".

Обговорювались також питання підготовки до конференції з нагоди завершення конкурсу "Французька осінь", співпраці з ЗМІ, підготовки до наступних вікіекспедицій, поліпшення координації дій як всередині ВМУА, так і в контакті ВМУА і вікіпедистів.

Неофіційна частина[ред. код]

Ряд вікіпедистів продовжили спілкування в закладі "Два гусі", що також знаходиться на Хрещатику. Серед питань, що піднімалися:

  • Пропозиція провести наступну Вікіконференцію в Харкові у квітні цього року, паралельно з книжковим форумом у цьому місті (подібний досвід вже маємо у Львові). До зустрічі підготувати сувенірну продукцію, запросити колег з закордону (насамперед Росія, Польща).
  • Подальші плани щодо проведення вікіекспедицій.
  • Kharkivian запропонував ввести 4-й розділ у Кнайпі, присвячений запитам та пропозиціям до Вікімедіа Україна.
  • Обговорювалось також наболіле питання критеріїв значимості у Вікіпедії.