Вікіпедія:Вікізустрічі/de-1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повертався з Алжиру додому через Франкфурт. Як раз на зворотньому шляху було близько 6 годин на пересадку, тому, завдяки полякам які робили мені запрошення на польську Вікіконференцію, мав багаторазову шенгенську візу та вирішив прогулятися містом. Перебуваючи в Алжирі, згадав що неподалік Франкфурта проживає наш друг Steschke, тому зв'язався з ним та домовився про зустріч у Франкфурті. Він запросив також користувача Artmax.

Steschke зустрів мене разом зі своєю родиною в аеропорту і ми направились у центр міста. Там до нас приєднався Artmax. Artmax провів нам екскурсію містом. До речі, його прадід у 1914 році виїхав з Києва у Франкфурт на навчання, де й залишився. Я сказав Artmax'у, що йому варто було б приїхати на батьківщину прадіда, оскільки в Києві він ніколи не був. :)

Під час прогулянки обговорили декілька Вікіпедійних питань. Згадали про попередні зустрічі, зокрема про спільну експедицію в Чорнобильську зону та про спільну подорож разом з Ліонкінгом у червні минулого року. Steschke попросив передати вітання всім знайомим Вікіпедистам з України, що я з радістю роблю! --visem (обговорення) 21:52, 8 червня 2014 (UTC)[відповісти]