Вікіпедія:Вікімарафон 2022/Учасники

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

На цій сторінці збирається список учасників та учасниць Вікімарафону 2022. Зокрема, тут можна записатися на отримання сувеніра, якщо ви долучилися до Вікімарафону онлайн

Усі учасники та учасниці Вікімарафону — тобто користувачі, які створили статтю згідно з умовами марафону — можуть отримати пам'ятні сувеніри. Сувеніри можна отримати поштою або на одній із вікізустрічей офлайн.

Якщо ви долучилися онлайн і бажаєте отримати сувенір поштою, просимо додати свій підпис на цю сторінку до 7 лютого 2022 року (включно) — просто поставте нижче свій підпис: для цього натисніть Підпис з часовою міткою на панелі інструментів або напишіть --~~~~, і збережіть сторінку.

  • Важливо: Для отримання сувенірів потрібно дозволити отримання електронної пошти від інших користувачів. Для цього слід залогінитися, вказати свою електронну адресу в налаштуваннях (у підрозділі «Параметри електронної пошти») і поставити галочку в пункті «Дозволити електронну пошту від інших користувачів». Ваша електронна адреса в налаштуваннях має бути актуальною, бо саме так організатори Вікімарафону будуть із вами зв'язуватися.

Інші учасники[ред. код]