Вікіпедія:Вікі любить пам'ятки/Музичні пам'ятки в Україні

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

За підтримки Київського міжнародного фортепіанного фестивалю і конкурсу піаністів-аматорів «Каштановий Рояль» і Дому освіти і культури «Майстер-клас». До участі в номінації приймаються художні фотороботи, які зображають будівлі різноманітних музичних установ, що є архітектурними пам'ятками, інші будівлі, що є архітектурними та/або історичними пам'ятками пов'язаними з життям і діяльністю визначних музикантів України і світу, пам'ятники визначним композиторам та іншим музичним діячам, що є пам'ятками монументального мистецтва тощо. Для того щоб позначити свою фотографію як «музичну», просимо в опис фотографії додавати такий текст: {{музичні пам'ятки}}. Цей шаблон може бути поставлений як автором фотографії, так і організаторами конкурсу.


Для зручності користування список розбито на декілька по областях України. Представлено лише ті області, в яких музичні пам'ятки було знайдено. В ряді областей брак виявлених музичних пам'яток пояснюється браком інформації по історичних пам'ятках місцевого значення.

Усі музичні пам'ятки конкурсу 2013 зібрані до категорії commons:Category:Images from Wiki Loves Monuments 2013 in Ukraine - musical monuments nomination

Результати конкурсу-2013[ред. код]


Посилання[ред. код]