Вікіпедія:Дозволи/Обмеження розміру

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Цим я заявляю, що я є автором і/або єдиним власником виключних авторських прав на [вставте посилання на оригінальне зображення (за межами Вікіпедії) АБО назву книги АБО посилайтеся на приєднаний файл, якщо робота раніше не публікувалася] (надалі — «Твір»).

Я згоден(а) опублікувати цей твір на умовах вільної ліцензії «Creative Commons Із зазначенням автора — Поширення на тих самих умовах 4.0 Міжнародна» (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.uk) або новішої версії. Розмір по більшій стороні не повинен перевищувати вкажіть потрібний розмір, якщо стандартний не підходить: [300] пкс.

Я розумію, що тим самим надаю право будь-якій особі поширювати, змінювати й використовувати твір у будь-яких цілях, що не порушують законодавства (у тому числі пов'язаними з отриманням комерційної вигоди) за умови дотримання зазначеної ліцензії.

Я сповіщений(а), що я зберігаю виключні авторські права на цей твір поза умовами зазначеної ліцензії, і що я зберігаю право на згадування мене як автора відповідно до обраної ліцензії. Модифікації, які зроблять інші люди, не будуть приписані мені.

Цей дозвіл стосується тільки моїх виключних авторських прав, і я залишаю за собою право запобігати використанню моєї роботи з порушенням закону — зокрема, для наклепу, приниження честі й гідності, порушення правил використання торговельних марок, порушення права на охорону зображення громадянина тощо.

Я розумію, що я не можу відкликати цей дозвіл, і що моя робота може розміщуватися у проєктах Фонду Вікімедіа протягом необмеженого часу або бути вилученою звідти.

[ПІ(Б) АВТОРА, КОНТАКТИ (для можливості верифікації)]
[ПРАВА АДРЕСАНТА (власник авторських прав, директор, уповноважений представник тощо)]
[ДАТА]