Вікіпедія:Запити до патрульних/Заголовок

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Запити до патрульних

На цій сторінці відбувається подання запитів до патрульних. Запити можуть полягати в проханні патрулювання певних сторінок, а також на перейменування сторінок в очевидних випадках від незареєстрованих та неавтопідтверждених учасників на перейменування сторінок в очевидних випадках.

У разі, якщо патрульний береться за виконання запиту, він має повідомити про це в коментарі до запиту, а після виконання використати шаблон {{зроблено}} або {{відпатрульовано}}, якщо ж з якихось причин виконати запит не вдалося — ставиться шаблон {{не зроблено}}. У разі довгого списку статей в запиті, сторінки, що вже були відпатрульовані за запитом слід закреслювати тегом <s>...</s> для полегшення роботи інших патрульних.

Якщо ж у вас виникне питання щодо патрулювання, краще ознайомитися з пам'яткою або звернутися до Кнайпи.

Зауважте, ця сторінка не призначена для запитів патрульних до інших патрульних з приводу складних випадків або доопрацювання критичних статей чи отримання прав патрульного. Для цього існують відповідні сторінки.

Перед додаванням запиту обов'язково перевірте відповідність статті критеріям значущості і базовим вимогам до патрульованих статей, а також не забудьте підписатися — для цього після свого повідомлення наберіть чотири «тильди» поспіль: ~~~~.

Довідка · Пісочниця · Кнайпа · Портали · Проєкти · Запити · Портал спільноти

ПОДАТИ ЗАПИТ


Архіви
наразі архівів немає (створити)