Вікіпедія:Кандидати у вибрані портали

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Вікіпедія:КВП)
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вибрані зображення · Вибрані портали · Вибрані списки · Вибрані статті · Добрі статті

На цій сторінці відбувається вибір порталів на статус вибраного.

Перед номінацією порталу упевніться, що він відповідає критеріям до вибраних порталів. Також номінуйте, будь ласка, портал лише у випадку, якщо Ви є його активним доглядачем або готові доробити його, якщо в ході обговорення виникнуть зауваження.

На сторінку порталу, що є кандидатом на отримання статусу вибраного, ставте шаблон {{Кандидат у вибрані портали}}, який вказуватиме іншим користувачам про його номінування.

Правила обрання: Обговорення за кожною номінацією повинно тривати не менше двох тижнів з дня висунення. Портал отримує статус, якщо його кандидатуру в ході обговорень підтримало не менше трьох користувачів, не було висловлено обґрунтованих заперечень, а також було усунено всі суттєві недоліки, про які могло бути повідомлено при розгляданні номінації.

Необрані портали залишаються в списку номінантів як кандидати на наступний тиждень. Якщо за цей час кандидатура не набрала необхідні 3 голоси чи не були виправлені заявлені недоліки, то користувач, який підбиває підсумок, має право зняти її з голосування для подальшого опрацювання. Підбити підсумок голосування може будь-який досвідчений користувач. Водночас номінатор або один з доглядачів порталу має право в будь-який час зняти портал з номінації.

Щотижня портали, які за підсумками обговорення отримали статус вибраних, буде розміщено в списку вибраних порталів та переміщено до архіву. Новообрані портали позначаються шаблоном {{Вибраний портал}}, який включає їх до відповідної категорії та позначає зеленим значком у правому верхньому кутку.

Наступна дата обрання вибраних порталів: 25 квітня 2024 року.


Вікіпроєкти
Категорія КатегоріяКаталог

Кандидати[ред. код]

Завершені обговорення[ред. код]

Архів вибраних порталів