Вікіпедія:Проєкт:Графічна майстерня/Вступ

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Про проєкт

Проєкт Графічна майстерня покликаний допомогти наповнити статті якісними ілюстраціями і зображеннями. Ми створюємо нові й обробляємо вільні зображення, схематичні анімації, діаграми, графіки і малюнки для наочної ілюстрації предмета статті.

Що ми можемо? Проєкт займається редагуванням зображень, що включає в себе ретушування фотографій (наприклад, видалення з фотографії дати зйомки, сторонніх предметів на передньому плані, обтравки предметів), векторизацією зображень (конвертація растрової графіки в SVG), виготовленням піктограм або іконок, виготовленням графіків або діаграм (наприклад, графіків населення), створенням карт, українізацією існуючих карт на ВікіСховищі, створення 2D (плоскі схеми без плавної зміни ракурсу) та багато іншого. Залиште свою заявку, а вікіграфісти допоможуть здійснити ваш план.

Хочете допомогти? Приєднуйтесь до команди вікіграфістів, проєкту не вистачає фахівців! Навіть якщо Ви не вмієте працювати в програмах, ви все одно можете допомогти — запропонуйте нам поліпшити зображення або розкажіть про проєкт іншим вікіпедистам.

Ви також можете подякувати вікіграфістам за їхню роботу додавши такий шаблон на їхню сторінку обговорення користувача: {{Графічна майстерня подяка}}

Увага! Перед тим, як залишити заявку, обов'язково ознайомтеся з керівництвом щодо поліпшення зображень, щоб уникнути подачі некоректних заявок.