Вікіпедія:Проєкт:ВСЕІ

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Сторінка проєкту співпраці Вінницького соціально-економічного інституту із спільнотою Вікіпедії. Тут викладачі та студенти Вінницького соціально-економічного інституту координуються із волонтерами Вікіпедії.

18 листопада 2014 між ВСЕІ та ГО «Вікімедіа Україна» було підписано договір про співпрацю, спрямований, зокрема, на поширення серед викладачів університету форми самостійної роботи студентів у Вікіпедії (замість написання рефератів).

Концепція співпраці[ред. код]

Мета заходу: набуття студентами нових практичних умінь та навичок відповідно до фахового спрямування «Документознавство та інформаційна діяльність».

Організатори: Вінницький соціально-економічний інститут Університету «Україна» та Громадська організація «Вікімедіа Україна».

Цільова аудиторія: магістранти фахового спрямування «Документознавство та інформаційна діяльність», що навчаються у Вінницькому соціально-економічному інституті Університету «Україна».

Формат: співпраця включає в себе проведення тренінгів, залучення представників Громадської організації «Вікімедіа Україна» до проведення лекційних та практичних занять засобами інформаційних технологій, участь представників Громадської організації «Вікімедіа Україна» у підсумковій атестації магістрантів.

Учасники[ред. код]

Студенти, пишіть Вікіпедію
Студенти, пишіть Вікіпедію
Координатори
Координатор Сторінка у Вікіпедії Надіслати електронного листа
через Вікіпедію
Левон Азізян, патрульний Вікіпедії Ліонкінг написати лист
Дмитро Говор, патрульний Вікіпедії Dghooo написати лист
Викладачі

Серед викладачів ВСЕІ, які вже задають студентам написання статей у Вікіпедії замість рефератів:

Викладач  Факультет  Вид завдань
Студенти
Час Місце Деталі
18 листопада 2014 11:00 — 12:45 ВСЕІ (м. Вінниця, вул. Першотравнева, 88) віківишкіл для викладачів та студентів ВСЕІ (~20), провели Левон Азізян, Дмитро Говор та Ґонза Ґрох

Ви можете подати заявку на проведення віківишколу (тренінгу з основ Вікіпедії та вікірозмітки) у вашій групі, на вашому потоці, кафедрі тощо надіславши електронного листа на адресу:

  • boardwikimedia.in.ua

або напишіть на сторінці обговорення проєкту.