Вікіпедія:Шаблони/Звернення до користувачів

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Блокування[ред. код]

Ім'я Застосування Як буде виглядати
{{Indefblocked-vandalism}} для опису …
Цей обліковий запис заблоковано безстроково. Вказана причина: всі його редагування було визнано вандальними. Див. Журнал блокувань.
{{Блокування}} для опису …
Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушеннями правил Вікіпедії для запобігання подальшим порушенням.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Вступ до проєкту, перші кроки[ред. код]

Ім'я Застосування Як буде виглядати
{{Welcome}} для опису … == Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії! Welcome to Ukrainian Wikipedia! ==

Ми раді бачити Вас у нашому спільному відкритому проєкті і сподіваємося, що Ви візьмете участь у його подальшій роботі не тільки як читач, але і як дописувач!

Якщо Ви початківець, то радимо переглянути деякі корисні поради:

Якщо після прочитання у Вас залишились запитання або знадобилася допомога спеціальною порадою для перших кроків, то:


Кнопка підпису в новому оформленні
Кнопка підпису в новому оформленні

У Ваших репліках на сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис ніколи не ставиться.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Regardless of your languages skills, you are welcome to create your own User Page, link your UkrWiki user page or other pages of this project to Wikipedia projects in other languages, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Wikipedia:Babel or create your own to describe your language skills.
You can ask for further help at the Embassy.

{{Нові зображення}} для опису …
Це повідомлення відсилається користувачам,
що завантажують до Вікіпедії вільні файли
Якщо Ви завантажуєте файл з вільною ліцензією (не добропорядне використання!), рекомендуємо завантажувати нові зображення у Вікісховище. Таким чином, інші користувачі з інших мовних розділів Вікіпедії, а також інших проєктів Фонду Вікімедіа зможуть використовувати наші зображення, відповідно не буде потреби перезавантажувати файли з однієї мовної версії Вікіпедії до іншої. Радимо відразу категоризувати файли, а також ставити відповідну ліцензію. Файли без зазначеної ліцензії будуть вилучені. (Наприклад, для українських державних символів, знаків це {{PD-UA-exempt}}).
{{Поради новачку}} для опису …

Невідповідність внеску умістові Вікіпедії; тренування, вандалізм[ред. код]

Ім'я Застосування Як буде виглядати
{{Test}} для опису …
Вітаємо!
Дякуємо Вам за інтерес до Вікіпедії, перевірка можливостей редагування пройшла вдало, все відмінно працює!

Однак внесені Вами зміни доведеться видалити, тому що вони не містять корисної інформації. Будь ласка, наступного разу для експериментів використовуйте «майданчик», там Вам ніхто не заважатиме.
Якщо бажаєте докладніше ознайомитися з проєктом, зверніть увагу на сторінку вітання, і сміливо приєднуйтеся до роботи над поліпшенням Вікіпедії. Тут завжди раді новим користувачам!

{{Вандал}} для опису …
Попередження!
Ваші дії суперечать правилам Вікіпедії і розцінюються як вандалізм.

За систематичне порушення правил до Вас можуть бути застосовані заходи адміністративного характеру, включаючи повну заборону доступу до редагування сайту. Сподіваємось, що до цього не дійде. Можливо, Ваша деструктивна діяльність є наслідком незнання правил та цілей проєкту. У цьому разі настійно радимо Вам ознайомитися з ними. Якщо у Вас виникли запитання про проєкт, скористайтеся системою допомоги. Якщо Ви не знайшли в ній відповіді на ваше запитання, поставте його на форумі проєкту.

Примітка: не рекомендується вилучати попередження, які ще не втратили актуальність, тому що у деяких випадках це може розцінюватися як порушення правил Вікіпедії.
{{словникові статті}} для опису …
Шановний користувачу Шаблони/Звернення до користувачів, дякуємо за Ваш внесок у Вікіпедію. Мусимо однак звернути Вашу увагу на те, що Вікіпедія не є словником (див. Вікіпедія — не словник). Натомість у нас є Вікісловник. Дуже просимо писати словникові статті до Вікісловника. Словникові статті вилучатимуться з Вікіпедії. Ваша остання стаття словникова стаття… є радше словниковою за змістом, ніж енциклопедичною.


{{langwarn}} для опису … [[{{{1}}}]] |}} ==

Вітаємо!

Дякуємо вам за інтерес до Вікіпедії та намагання її покращити!

Однак внесені Вами зміни доведеться видалити, тому що це — україномовна Вікіпедія, і тому всі статті та тексти мають бути написані українською мовою, інакше адміністратори будуть вимушені їх вилучити. Будь ласка, зверніть увагу на існування інших розділів Вікіпедії.

Врахуйте, що використання машинного перекладу є небажаним у Вікіпедії. Якщо Ви хочете перекласти свою статтю українською мовою — поставте на її початку шаблон {{Перекладаю}} і спокійно дороблюйте — у такому випадку Вам ніхто заважати не буде. Додатково ознайомтесь з настановою щодо перекладу статей та порадами з оформлення статей.

Якщо бажаєте докладніше ознайомитися з проєктом, зверніть увагу на сторінку вітання, і сміливо приєднуйтеся до роботи над поліпшенням Вікіпедії. Тут завжди раді новим учасникам!

Загальне оголошення, повідомлення[ред. код]

Ім'я Застосування Як буде виглядати
{{Загальне оголошення}} для опису …
Розпочався Тиждень Індії (нове), триває кампанія «Кожній книзі — свій читач» (#EveryBookItsReader)
Вікізустрічі: онлайн-Вікічетвер (25 квітня) (нове)
Чекають на підсумки обговорення щодо змін до правила про найменування осіб, уточнення правил іменувань топонімів, консенсусу на сторінках вилучення статей
Тривають обговорення щодо доповнення до правила щодо оригінальних досліджень та вилучення коментарів зі сторінки обговорення користувачів
Розпочалися обговорення щодо розробки правила щодо іменування статей про Корею (нове), виключень для ВП:НЕКАТАЛОГ (нове) та щодо зміни критеріїв і процедури обрання добрих статей (нове)

Попередження про медія[ред. код]

Ім'я Застосування Як буде виглядати
{{YYYY.jpg|Nostatus ask|YYYY.jpg}} для опису … == Статус YYYY.jpg ==

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл YYYY.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-4.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння.

{{YYYY.jpg|Orphaned|YYYY.jpg}} для опису … == Невільний файл, який не використовується YYYY.jpg ==

Дякуємо, що Ви завантажили YYYY.jpg. Сторінка опису файлу визначає його як невільний і такий, що може бути використаний у Вікіпедії лише за умови fair use (добропорядного користування). Проте файл на даний момент не використовується у жодній статті Вікіпедії. Якщо файл раніше був у статті, будь ласка, перевірте цю статтю і з'ясуйте, чому його було вилучене. Ви можете повернути його, якщо вважаєте, що це буде корисно.

Якщо Ви завантажили інші медіа-файли, будь ласка, перевірте факт їх використання у статтях Вікіпедії. Ви можете переглянути список сторінок 'зображень', які Ви редагували, на службовій сторінці «мій внесок» (посилання на неї розташовується у верхній частині будь-якої сторінки Вікіпедії, за умови Вашого входу до системи), де «Зображення» вибираються зі спадаючого меню. Майте на увазі, що будь-які невільні файли, які не використовуються у статтях будуть видалені через сім днів, згідно з крітеріями швидкого вилучення. Дякуємо.

Інші[ред. код]

Ім'я Застосування Як буде виглядати
{{Нові зверху}} для опису …
Будь ласка, додавайте нові теми зверху. Додати…
{{Нові знизу}} для опису
Будь ласка, додавайте нові теми знизу. Додати…