Вік Сахай

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вік Сагай
Ім'я при народженні Vikram Sahay
Інші імена Vik
Народився 3 липня 1971(1971-07-03) (52 роки)
Оттава, Канада
Громадянство  Канада
Діяльність актор, кіноактор, телеактор, актор озвучування
Alma mater Canterbury High Schoold
Роки діяльності 1986 — тепер. час
IMDb nm0006710

CMNS: Вік Сагай у Вікісховищі

Вікрам «Вік» Сагай (англ. Vikram "Vik" Sahay 3 липня 1971, Оттава, Онтаріо, Канада) — канадський актор індійського походження. Найбільш відомий по ролі Лестера Пателя в телесеріалі «Чак» і Рами в сазі про Роксі Гантер.

Життєпис та кар'єра[ред. | ред. код]

Вік Сахай народився в Оттаві, Канада,[1] у батьків індійського походження і відвідував вищу школу мистецтв Кентербері в Оттаві. Продовжував вивчати акторську майстерність у Конкордському університеті в Монреалі.

Він навчився виконувати індійські класичні танці разом зі своїм братом Сідкартом Сахеєм, з яким він з'явився в 1986 році в «You can't Do That on Television». Він також з'явився в телесеріалі «Radio Active», граючи спортивного коментатора Кевіна Келвіна. Ґрунтуючись на цій роботі, він був обраний на роль Далаля Відьї в шоу «Our Hero», за яку він був номінований на канадську комедійну премію в 2002 році. Згодом він також зображував адвоката Аніл Шарму на CBC в серіалі «This Is Wonderland» в ході другого і третього сезонів.

Сахай з'явився в таких фільмах, як «Роксі Гантер і секрет похмурої примари», «Розумник Вілл Гантінґ», «Екзистенція», «Блукаюча куля», «Веселка», «Прогулянка», «Крила надії», «Голий барабанщик», «Амаль», «Перевертень»[2] і «Афганець Люк»[3]. Зіграв боса Стіфлера у фільмі «Американський пиріг: Всі в зборі».

Примітки[ред. | ред. код]

  1. «Comedy, Drama, and a Swordfish»: 2009 interview in India Currents Magazine by Ranjit Souri. Архів оригіналу за 20 лютого 2009. Процитовано 30 грудня 2018.
  2. Vik Sahay (Amal) Interview 2008 | Movie Trailers and Videos. Tribute.ca. Процитовано 26 грудня 2016.
  3. Interview: Vik Sahay. NOW Toronto Magazine - Think Free. 22 вересня 2011. Процитовано 26 грудня 2016.

Посилання[ред. | ред. код]