Вінні Гарлоу

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вінні Гарлоу
Winnie Harlow
Ім'я при народженні англ. Chantelle Brown-Young
Народження 27 липня 1994(1994-07-27)[1] (29 років)
Міссіссога, Піл, Онтаріо, Канада[2]
Громадянство Канада Канада США США
Професія модель
Освіта Fletcher's Meadow Secondary Schoold
Нагороди та премії
Зріст 175 см
Волосся чорне
Агентство Women Management
officialwinnieharlow.com

CMNS: Вінні Гарлоу у Вікісховищі

Вінні Гарлоу (англ. Winnie Harlow), справжнє ім'я — Шантель Браун-Янг (англ. Chantelle Brown-Young; нар. 27 липня 1994) — канадська модель. Відома як модель із захворювання вітиліго.

Біографія[ред. | ред. код]

Шантель Браун-Янг народилася 27 липня 1994 року в Торонто (Канада) у сім'ї емігрантів з Ямайки Лізи Браун та Віндзора Янга. У неї є ще дві сестри. У віці чотирьох років у неї з'явилися перші ознаки вітиліго. Через свою хворобу Шантель зазнавала знущань від однолітків у молодшій та середній школі. Через насмішки однокласників вона декілька разів міняла школу.

У 2014 році профіль Вінні Гарлоу в Інстаграм помітила Тайра Бенкс — продюсер та телеведуча шоу «Топ-модель по-американськи». Вінні Гарлоу взяла участь у 21 сезоні шоу та зайняла шосте місце. Після шоу Вінні стала відомою. Вона стала обличчям іспанського бренду одягу «Desigual». У 2015 році знялася для весняно-літньої колекції бренду одягу «Diesel» та для журналу «Glamour». У серпні 2015 року Вінні Гарлоу знялася для випуску «Cosmopolitan», потім для вебсайту «Vogue Italia» вона дала інтерв'ю. У тому ж місяці з'явилася на обкладинці журналу «Ebony». У 2016 році Гарлоу знялася в рекламі «Sprite».

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]