Годі спати! (альбом)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Годі спати!
Студійний альбом
Виконавець Гайдамаки
Дата випуску 2013
Записаний 2013
Жанр Фольк-рок, Реггі
Мова Українська
Лейбл Comp Music / Lou Rockers
Продюсер Piotr "Dziki" Chancewicz
Хронологія Гайдамаки
Попередній
←
Voo Voo i Haydamaky
(2009)
Наступний
→

«Годі спати!» — шостий студійний альбом українського гурту «Гайдамаки», випущений 2013 року.

Запис[ред. | ред. код]

Запис альбому зроблено у Варшаві на Медіа Студіо у відомого польського продюсера Пьотра «Дзікі» Ханцевича, з яким ГАЙДАМАКИ вже співпрацювали у 2009 році. До співпраці над альбомом долучилися іспанці CHE SUDAKA, відомі британські рейвери Apollo 440, польський реггей-виконавець Каміл Беднарек, колишній вокаліст No Smoking Orchestra Еміра Кустуріци Dr Nelle Karajlic, українка Каша Сальцова, майстер горлового співу з Сибіру тувинець Альберт Кувезін, канадський скрипаль-віртуоз Василь Попадюк та інші цікаві артисти. Альбом «Годі спати!», записаний українськими музикантами в Європі за участю світових зірок, можна сміливо вважати справжньою європейською роботою світового рівня, одним з найсильніших Українських рок-альбомів останніх часів!

Як і раніше, музика рідної землі залишається основою творчості гурту. Але в новій роботі зʼявилося відчутно більше рокової важкості в звучанні, а соціальна, ба навіть бунтарська складова стала характерною рисою нового альбому ГАЙДАМАКІВ. Мабуть, саме тому можна сказати, що «Годі спати!» вийшов альбомом по-справжньому «гайдамацьким»!

Музиканти[ред. | ред. код]

Запрошені музиканти[ред. | ред. код]

Композиції[ред. | ред. код]

  1. Хто Не Любить Гайдамаків (0:52)
  2. Гайдамацька (3:22)
  3. Ace Of Spades (2:52)
  4. Передзвони мені пізніше (3:29)
  5. Окружна (3:14)
  6. Літо (4:25)
  7. Меч Арея (4:43)
  8. Гей Іване! (3:52)
  9. Мафія (4:10)
  10. Ефір (3:13)
  11. Поки не кінчиться дощ (4:37)
  12. Дівчина з Дніпра (4:24)
  13. Птахи (3:53)

Презентація альбому[ред. | ред. код]

Презентація альбому відбулася 13 квітня 2013 року у концертному залі Crystal Hall у Києві. Гостей зустрічали козаки з Братства Козацького Бойового Звичаю Спас. Вітати музикантів прийшли фани, друзі, український бомонд. Вечір був насичений емоціями та чесною чоловічою природою, адже Гайдамацька музика — це щира та незалежна українська рок-музика, без жодного прогинання і загравання, безкомпромісний патріотичний рок без шароварщини та фальшу, без награного позитиву та прагнення бути добрим для всіх… Заклик до боротьби, співзвучний нашому часу, який чітко проходить через весь альбом та закладений в самій його назві — «Годі спати!».

Посилання[ред. | ред. код]