Двигун внутрішнього згоряння (мінісеріал, 2017)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Двигун внутрішнього згоряння»
«Двигатель внутреннего сгорания»
Тип мінісеріал
Телеканал(и) «1+1»
Жанр мелодрама
Тривалість серії 49 хвилин
Тривалість 197 хвилин
Компанія «1+1 продакшн»
Сценарист Іван Шишман, Тетяна Гнєдаш
Режисер Тетяна Гнєдаш
Оператор Андрій Скалі
Художник Марія Шуб
У головних ролях Єлизавета Курбанмагомедова
Володимир Заєць
Анатолій Котенєв
Олена Стефанська
Композитор Роман Катрук
Країна-виробник Україна Україна
Мова оригіналу російська
Перша поява 25 грудня 2017
Кількість сезонів 1
Кількість серій 4
Посилання

«Двигун внутрішнього згоряння» (рос. Двигатель внутреннего сгорания) — російськомовний мінісеріал знятий в Україні виробництва ART Forms Production. Серіал створений Тетяною Гнєдаш. Прем'єра відбулась на телеканалі «1+1» 25 грудня 2017 року, а повторна демонстрація 23 грудня 2018 року. Головні ролі в проекті, режисером якого виступила Тетяна Гнєдаш, зіграли Єлизавета Курбанмагомедова, Володимир Заєць, Анатолій Котенєв, Олена Стефанська, Олена Турбал, Софія Пісьман, Олександр Давидов, Костянтин Корецький, Анатолій Смолка, Євген Капорін та інші.

Зовнішні відеофайли
Двигун внутрішнього згоряння. Серія 1
Двигун внутрішнього згоряння. Серія 2
Двигун внутрішнього згоряння. Серія 3
Двигун внутрішнього згоряння. Серія 4

Сюжет[ред. | ред. код]

Головні події серіалу розгортаються в родині керівника машинобудівного заводу Павла Короленка, який рано овдовів та виховав доньку Євгенію самотужки. Щастя доньки — головне для Павла. Він мріє, що Євгенія одружиться та подарує йому онука, який буде продовжувати сімейну справу — машинобудування. Проте дівчина з дитинства мріє стати інженером-винахідником та, отримавши освіту, влаштуватись на роботу до бюро видатного конструктора Володимира Громико[1].

В свою чергу, Володимир Громико висміяв наміри дівчини, твердо давши їй зрозуміти, що в його колективі, як, втім, і в цілому в машинобудуванні немає місця жінкам. Але якщо жінка чогось хоче, то обов'язково доб'ється свого… Мабуть винахідливість Євгенії була задіяна не тільки на машинобудування, оскільки вона таки змогла отримати посаду у відділі Громико. Відповідно до свого авантюрного плану, Женя переодягнулася чоловіком і постала як Євген Кравченко.

Новий фахівець призначається на посаду інженера в конструкторському бюро. Незабаром Володимир Громико і Євген Кравченко сходяться, між ними зав'язуються міцні дружні стосунки. Володимир дуже радий, що у нього є однодумець, і він навіть втягує його в свої веселі холостяцькі пригоди. Однак надалі події фільму розгортаються таким чином, що несподівано для себе дівчина закохується в свого начальника. І тоді Женя вводить в дію ще більш рішучий план, який з ніг на голову переверне життя усіх головних героїв картини[2]

У ролях[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Двигун внутрішнього згорання. Архів оригіналу за 22 грудня 2017. Процитовано 4 січня 2018. 
  2. 25 грудня о 20.15 на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра 4-серійної новорічної мелодрами Двигун внутрішнього згоряння [Архівовано 20 січня 2018 у Wayback Machine.] = 1+1, 20.12.2017

Посилання[ред. | ред. код]