Джиммі Волмер

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Персонаж South Park
Джиммі Волмер
Стать чоловіча
Колір волосся каштановий
Вік 10
Професія учень
Релігія Протестантизм
Перша згадка Бій Калік
Озвучення Трей Паркер

Джеймс «Джиммі» Волмер(англ. Jimmy Valmer) (іноді прізвище пишеться як Валмер (Valmer) або Вулмер (Vulmer). В ранніх епізодах його звали Джиммі Свенсон) — персонаж мультсеріалу «South Park ». Він — однокласник головних героїв і відіграє помітну роль у багатьох епізодах.

Персонаж[ред. | ред. код]

Джиммі, як і Тіммі інвалід з народження через мязову дистрофію, він носить дужки на зубах і ходить з милицями. На відміну від Тіммі, він цілком нормально говорить, правда іноді сильно заїкається. Він завжди говорить: «Спасибі, ви відмінна публіка», після кожної свого жарту. Він любить виступати в жанрі стенд-ап комедії, з жартами, які починаються на «Чи чули ви, чи бачили ви?», В стилі Джея Лено. Він дуже обдарований і популярний учень, моральний і знає, що таке справжня дружба. Наприклад в серії «У гонитві за рейтингами» він був одним з лідерів в шкільному випуску новин і закликав хлопців робити чесні новини, а не вигадувати їх. Однак він нерідко лихословить і в ньому сильно розвинений дух суперництва, аж до використання стероїдів на паралімпійських іграх. До того ж він дуже небезпечний зі своїми милицями як зброєю. Вони подружилися з Тіммі, хоча спочатку жорстоко побилися (в епізоді «Бій калік»). Джиммі - єдиний хто розуміє нескладні вигуки Тіммі. Вони разом грали у Володаря перснів і World of Warcraft, брали участь в банді в епізоді «Божевільні каліки» і обидва брали участь в паралімпійських іграх в «Up the Down Steroid». Номер будинку Джиммі - 1331.

Стосунки з дівчатками[ред. | ред. код]

Джиммі один з небагатьох школярів Південного Парку, хто втратив цноту. В епізоді «День ерекції» він хвилюється перед конкурсом шкільних талантів через постійні ерекції. Після того як Батерс сказав, що після сексу ерекції проходять, Джиммі відправився в злачний район міста, де займався сексом з повією на ім'я «Полірування». Судячи з того ж епізоду він дуже популярний серед дівчаток. Коли Джиммі без попередження приходить до шкільної подруги Шона та запрошує її на побачення, дівчинка в захваті погоджується. Також можна помітити дружнє ставлення до нього з боку рудоволосої Берти. Однак обидві дівчинки, дізнавшись про справжню мету Джиммі (позбутися від ерекції, зайнявшись з ними сексом), з обуренням йдуть. Незважаючи на чарівність і розум, Джиммі проявляє разюче невігластво у відносинах з дівчатами. В епізоді «День ерекції» він просить допомоги у Еріка Картмена, щоб завалити бабу. Крім того, в епізоді «Я і моє майбутнє» він говорить, що він пробував екстазі і під ним всю ніч займався сексом зі своєю дівчиною, але це його черговий жарт в жанрі стенд-ап.

Зовнішній вигляд[ред. | ред. код]

Джиммі носить жовтий светр з довгими рукавами і сині джинси. Під светром він носить білу сорочку. Він також завжди надягає чорні черевики. Його ноги досить криві і виглядають кволими, через його м'язову дистрофію, а рот сильно перекошений. Носить брекети на зубах нижньої і верхньої щелепи. Страждає на косоокість.

Посилання[ред. | ред. код]

http://southpark.wikia.com/wiki/Jimmy_Valmer [Архівовано 19 березня 2016 у Wayback Machine.]