Другая реальность

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Другая реальность
Студійний альбом
Виконавець МакSим
Дата випуску 27 травня 2013
Записаний 2010—2013; «Vi-Sound» Studio (Москва, Росія)
Жанр Поп, електронна музика, танцювальна музика
Тривалість 44:32
Мова російська
Лейбл Gala Records (Росія)
Moon Records (Україна)
Продюсер МакSим
Хронологія МакSим
Попередній
←
Одиночка
(2009)
Наступний
→

«Другая реальность» (укр. «інша реальність») — четвертий студійний альбом російської співачки МакSим. Випущений 27 травня 2013 року.

Передісторія[ред. | ред. код]

У березня 2013 року співачка дала інтерв'ю порталу Heat.ru, в якому розповіла про новий альбом.

Ви знаєте, він буде дуже різним. Там будуть задіяні всі мої знання і весь мій досвід, накопичений за три попередні альбоми. І як стало, напевно, зрозуміло за моїми відомим останнім пісням, я вирішила повернутися до електронної музики і пошукати в ній щось нове. У цей альбом увійдуть і «Осколки», і «Как летать». Пісні, які стали вже популярними, і зовсім нові, нікому ще невідомі пісні. Звичайно, не все вийде вмістити з того, що записано за останній час: треків багато, тому ми вирішили включити в цей альбом все тільки найкраще. З досвіду першого альбому скажу, що це найкращий варіант. Тому що народження кожної пісні проживаєш, на це потрібно багато часу і тільки потім можна оцінити і вибрати саме гідне для альбому.
Оригінальний текст (рос.)
Вы знаете, он будет очень разным. Там будут задействованы все мои знания и весь мой опыт, накопленный за три предыдущих альбома. И как стало, наверное, понятно по моим известным последним песням, я решила вернуться к электронной музыке и поискать в ней что-то новое. В этот альбом войдут и «Осколки», и «Как летать». Песни, которые стали уже популярными, и совсем новые, никому ещё неизвестные песни. Конечно, не всё получится уместить из того, что записано за последнее время: треков много, поэтому мы решили включить в этот альбом всё только самое лучшее. Из опыта первого альбома скажу, что это лучший вариант. Потому что рождение каждой песни проживаешь, на это нужно много времени и только потом можно оценить и выбрать самое достойное для альбома.

18 квітня вийшов кліп «Я ветер», що став промо відео до альбому.

Створення пісень і запис[ред. | ред. код]

Пісні для альбому були записані в різних роках: «Дождь», «Как летать» (2010), «Осколки», «Это же я» (2011), «Небо-самолёты», «Колыбельная», «Ты говоришь» (2012), решта в 2013 році на «Vi-Sound» Studio.

Пісня «Осколки» була написана подругою співачки — Алсу Ішметовой. Над альбомом також працювала Олена Гребнєва, спільно з якою була написана пісня «Ты говоришь».

У нас з Оленою виявилося єдине бачення цієї пісні, єдині образи. Ми вирішили перекласти все на папір і ноти, а після сам по собі народився кліп, який ми зняли ще в грудні, але зважилися представити вам тільки зараз.
Оригінальний текст (рос.)
У нас с Леной оказалось единое видение этой песни, единые образы. Мы решили переложить все на бумагу и ноты, а после сам по себе родился клип, который мы сняли ещё в декабре, но решились представить вам только сейчас.

Список композицій[ред. | ред. код]

#НазваАвторТривалість
1.«Другая реальность»Марина Максимова3:53
2.«Ты говоришь»Марина Максимова, Олена Гребнєва2:59
3.«Это же я»Марина Максимова3:20
4.«Мой мир»Марина Максимова3:54
5.«Осколки»Марина Максимова, Альшу Ішметова3:47
6.«Небо-самолёты»Марина Максимова2:57
7.«Я буду жить»Марина Максимова3:42
8.«Как летать»Марина Максимова3:13
9.«Кошка»Марина Максимова3:34
10.«Дождь»Марина Максимова3:30
11.«Так просто»Марина Максимова3:31
12.«Я ветер»Марина Максимова3:06
13.«Poster Girl»Марина Максимова3:06
  • Подарункове видання
#НазваАвторТривалість
14.«Ты говоришь (live)»Марина Максимова, Олена Гребнєва2:28
15.«Колыбельная»Марина Максимова2:48