Дістати до місяця (фільм,1930)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Дістати до місяця
Reaching for the Moon
Жанр кінокомедія, мелодрама
Режисер Едмунд Ґулдінґ
Продюсер Джозеф М. Шенк,
Дуглас Фербенкс
Сценарист Едмунд Ґулдінґ
Елсі Дженіс
Ірвінг Берлін
У головних
ролях
Дуглас Фербенкс
Бібі Данієлс
Оператор Рей Джун
Роберт Г. Пленк
Композитор Ірвінг Берлін
Монтаж Гел С. Керн
Ллойд Нослер
Художник Джулія Герон
Кінокомпанія Joseph M. Schenck Productions
Дистриб'ютор United Artists
Тривалість 66 хв.
Мова англійська
Країна США США
Рік 1930
IMDb ID 0021287
CMNS: Дістати до місяця у Вікісховищі

«Дістати до місяця» (англ. Reaching for the Moon) — американська комедійна мелодрама режисера Едмунда Ґулдінґа 1930 року.

Сюжет[ред. | ред. код]

Нью-Йорк. У залах прийомів гігантського готелю «Ріцбілд» проводять два заходи: вечірка з приводу проводів на гастролі по Великій Британії дівчат з Американського авіашоу міс Вів'єн Бентон, і вечеря на честь експресивного мільйонера містера Ларі Дея — організована його співробітниками та колегами.

Після вечірки Вівієн просить свого приятеля познайомити її з Ларі, але її спроба терпить крах, молодий мільйонер навідріз відмовляється навіть подивитися на молоду даму. Обурена такою поведінкою дівчина сперечається з друзями, що їй вдасться потрапити в офіс мільйонера, змусити його відвернутися від важливих справ і навіть напроситися на побачення.

Завдяки небаченій наполегливості та природнії хитрості Вів'єн здійснює свій план, дівчина буквально з першої хвилини закохує в себе мільйонера і навіть умудряється розлютити своїми витівками до такої міри, що нещасний закоханий кидається на трап відпливаючого до Британії корабля, щоб побачити свою кохану і з'ясувати стосунки…

У ролях[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]