Епізоди телесеріалу «Комісар Рекс» (другий сезон)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Докладніше: Комісар Рекс


Оригінальна назва Українська назва Дата показу
1 Stumme Schreie Німі крики 19 жовтня 1995
2 Blutspuren Криваві сліди 27 жовтня 1995
3 Ein mörderischer Sommer Убивче літо 2 листопада 1995
4 Tödliche Verführung Смертельна спокуса 9 листопада 1995
5 Der maskierte Tod Смерть у масці 16 листопада 1995
6 Die blinde Zeugin Сліпий свідок 23 листопада 1995
7 Gefährliche Jagd Небезпечне полювання 30 листопада 1995
8 Tod eines Kindes Смерть дитини 7 грудня 1995
9 Im Zeichen des Satans Знак Сатани 14 грудня 1995
10 Duft des Todes Смертельний аромат 21 грудня 1995
11 Entführt Викрадення 28 грудня 1995
12 Tödliche Dosis Смертельна доза 11 січня 1996
13 Drei Sekunden bis zum Tod Три секунди до смерті 25 січня 1996
14 Über den Dächern von Wien Над дахами Відня 15 лютого 1996
15 Stockis letzter Fall Остання справа Штокінґера 22 лютого 1996

Німі крики[ред. | ред. код]

Компанія молодих дівчат загубилася на карнавалі. Після їх повернення виявилося, що дівчата піддалися сексуальному насильству. Батько однієї з тих, хто вижив, переконав Мозера триматися подалі від його дочки. Але Мозер, наполігши на своєму, залишив Рекса поруч в лікарні з потерпілою, а сам вирушив на пошуки маніяка, щоб запобігти черговий злочин.

Криваві сліди[ред. | ред. код]

Мозер нарешті заселяється в новий будинок, оскільки в його квартирі не було місця для Рекса. Йому доручено розслідувати вбивство чоловіка, знайденого на залізничних шляхах і, очевидно, задавленого потягом. Тим не менш, доктор Граф переконує Мозера, що чоловік був убитий до того, як потрапив під потяг.

Убивче літо[ред. | ред. код]

На березі річки знайдено тіла двох молодих людей. Щоб розкрити справу, Мозер вирішує "ловити на живця". Разом зі своєю колегою Елізабет Бем вони вдають з себе закохану пару, яка приїхала відпочити на річку. Рекс ховається в кущах, щоб у разі небезпеки допомогти господарю впіймати вбивцю. Проте час йде, а вбивця не з'являється. Мозер починає сумніватися, що їм коли-небудь вдасться його знайти.

Смертельна спокуса[ред. | ред. код]

У номері готелю знайдений труп чоловіка. Поліція з'ясовує, що за кілька днів до вбивства той віддав у проявку плівку, на якій зображені інші чоловіки. Мозер дізнається, що вбитий був гомосексуалом, і задається питанням: чи пов'язане вбивство з нетрадиційною орієнтацією жертви чи справа у тих фотографіях, які він зробив?

Смерть у масці[ред. | ред. код]

У салоні краси вбивають жінку - просто в кабінці. Інша відвідувачка бачила як з кабінки виходила клієнтка, але описати точно не може: всі відвідувачки салону в однакових халатах, на головах рушник, на обличчях товстий шар крему. Подруга убитої, фрау Вільке, стверджує, що у Ренати - так звали вбиту - не було ворогів.

Сліпий свідок[ред. | ред. код]

У готелі дівчина-телефоністка чує постріл. Вбивця хоче прибрати свідка, не знаючи про те, що дівчина сліпа. Розслідуючи справу, Мозер змушений покинути місто. Він залишає Рекса захищати дівчину.

Небезпечне полювання[ред. | ред. код]

Два хлопця замислюють пограбування. Один з них - Еріх Фукс - раніше навчався з Мозером в поліцейській академії. Пограбування вдається - вони нападають на інкасаторів, в перестрілці одного з нападників вбивають, інкасатори поранені, а Еріх втікає з грошима. Мозеру належить зайнятися цією справою і зустрітися з Еріхом один на один.

Смерть дитини[ред. | ред. код]

Знак Сатани[ред. | ред. код]

Чотирьох жінок знаходять мертвими, з перерізаним горлом, на відстані 666 метрів одна від одної. Мозер підозрює, що вбивства вчинені сектантами і скоро їм знадобиться наступна жертва. Він починає вивчати магічний культ, храм якого знаходиться неподалік від місця вбивства.

Смертельний аромат[ред. | ред. код]

Єдиний ключ до розгадки вбивства жінки - виразний запах в її квартирі. Мозер просить свою колегу Елізабет Бем допомогти йому вистежити вбивцю.

Викрадення[ред. | ред. код]

Літній чоловік був викрадений, а його дружина отримала суворі вказівки від злочинців не зв'язуватися з поліцією. Мозер розслідує смерть іншого чоловіка і випадково дізнається про викрадення.

Смертельна доза[ред. | ред. код]

Доктор Хауснер вмирає від інфаркту: хтось вколов йому отруту, якої не витримало серце. Його коханка заявляє, що це справа рук його дружини, але дружина звинувачує її саму. Мозер підозрює, що бігль, якого доктор оглядав останнім, може допомогти йому в розслідуванні.

Три секунди до смерті[ред. | ред. код]

На ринку знаходять труп Герхарда Макса, незабаром вбивають шофера Вернера Гределя. Тепер невідомі переслідують його дружину, Ірину. Поліція знаходить машину убитого чоловіка Ірини - в ній перевозили зброю та вибухівку. Саме це шукають бандити, погрожуючи підірвати кафе Ірини. Засмучена жінка розповідає Мозеру, що її чоловік перевозив контрабандну зброю і вибухівку для російської мафії за те, що їй допомогли виїхати з країни.

Остання справа Штокінґера[ред. | ред. код]

Непримітний чоловік на ім'я Еван Хаас, озброївшись бритвою, перерізає горло судді просто у будівлі суду. Суддя займалася шлюборозлучним процесом, розділом майна і подібними справами. Через деякий час в підземному гаражі в своєму авто убита лікар, таким же способом. Група Мозера, підключивши до справи Макса Коха, береться за розслідування.