Загорецька Людмила Степанівна

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Загорецька Людмила Степанівна
 Ліга Сміху +
 Країна Україна
 Місто Львів
 ВНЗ НУ "ЛП"
 Роки у КВН 2010–до тепер
 Роки активності
 поза КВН
2017: Ігри Приколів
Кабаре "Вечір Колєг" - Grupa "Kurwa Matj"
 Попередні
 назви
Метр сімдесят

«Загорецька Людмила Степанівна» — одна з команд-переможців третього сезону телевізійного проєкту «Ліга сміху» на телеканалі «1+1»,[1] яка сформувалась в 2011 році як збірна НУ «Львівська Політехніка». ЗЛС створена як альтернатива класичному західноукраїнському гумору.[2]

Про «Загорецьку Людмилу Степанівну» багато хто дізнався завдяки «Лізі Сміху», однак Віктор Розовий та Святослав Антіпов далеко не новачки серед коміків. Свою команду хлопці заснували ще 2011 року. На той час вони були гравцями двох КВК-команд Львівської політехніки. Одразу розкриємо інтригу: реальної Загорецької Людмили Степанівни не існує, тому назва, як і сам гумор львів'ян, небанальна.

Загорецька Людмила Степанівна

Назва[ред. | ред. код]

В одному з інтерв'ю Каті Осадчій Віктор Розовий сказав, що назву свого колективу вони створили з імені іншої людини — Закалюжної Людмили Степанівни, яка працювала в студентському гуртожитку.[3]

Створення команди[ред. | ред. код]

Колись команда ЗЛС представляли збірну команду «Львівської Політехніки». Але у 2010 році команда розпалася на 2 частини — найактивніші увійшли до «Метр сімдесят», інші — до «Pazitiff». Обидві команди виступали поодинці. З часом команда «Метр сімдесят» вичерпали себе і тому виник абсолютно новий проєкт під назвою «Загорецька Людмила Степанівна». ЗЛС заснована з новою структурою та новим поданням жартів. Команда виграла ¼ ліги КВК Європи.[4]

Склад команди[ред. | ред. код]

Ліга сміху[ред. | ред. код]

На фестивалі команда почала виступати з третього сезону, хоча до того виступала в регіональних лігах (Ліга сміху. Захід). Її тренером у сезоні став Юрій Горбунов з яким вона і виграла третій сезон. У четвертому сезоні ЗЛС не виступала, але брала участь у Літньому кубкові 2018 (тренер Станіслав Боклан) де його і виграла.

Інші проєкти[ред. | ред. код]

Факти[ред. | ред. код]

Віктор Розовий та Святослав Антіпов кардинально відрізняються від своїх сценічних персонажів. Хлопці дуже стримані та спокійні. Віктор веде здоровий стиль життя та займається спортом. А от Святослав не так давно повернувся з армії: він служив у славнозвісній львівській 80-й бригаді.

Для обох коміків гумор залишається більше хобі, а не роботою. Віктор заробляє на життя проведенням корпоративів, весіль чи інших урочистих подій, а Святослав поки що в творчих пошуках.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Хто ти із учасників команди "Загорецька Людмила Степанівна" (ТЕСТ). 032.ua - Сайт міста Львова (uk-UA) . Архів оригіналу за 5 лютого 2018. Процитовано 4 лютого 2018.
  2. а б Загорецька Людмила Степанівна. Офіційний сайт каналу 1+1 - 1plus1.ua (укр.). Архів оригіналу за 5 лютого 2018. Процитовано 4 лютого 2018.
  3. Коміки з «Ліги сміху» нарешті зізналися, хто така Загорецька Людмила Степанівна, youtube.com
  4. Це позитивний наркотик для нас, – команда КВК «Львівської політехніки». zik.ua (ua) . Архів оригіналу за 5 лютого 2018. Процитовано 4 лютого 2018.
  5. Загорецька Людмила Степанівна, або гурт Kurwa Matj | Лига Смеха. Лига Смеха (ru-RU) . 23 квітня 2017. Архів оригіналу за 5 лютого 2018. Процитовано 4 лютого 2018.
  6. Гурт Гангстер Байтери - Ігри Приколів 2017 - Все видео (ua) . Архів оригіналу за 25 грудня 2019.