Загін самогубців: Місія навиліт

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Загін самогубців: Місія навиліт
The Suicide Squad
Тизер-постер з DC FanDome
Жанр супергеройський екшн
Режисер Джеймс Ґанн
Продюсер Чарльз Ровен
Пітер Сафран
Сценарист Джеймс Ґанн
На основі «Загін самогубців» Джон Острандер
У головних
ролях
Ідріс Ельба
Марго Роббі
Джон Сіна
Віола Девіс
Юель Кіннаман
Джай Кортні
Пітер Капальді
Оператор Генрі Брегам
Композитор Джон Мерфі
Монтаж Фред Раскін
Кінокомпанія DC Films
Atlas Entertainment
The Safran Company
Дистриб'ютор Warner Bros. Pictures (США)
Тривалість 132 хв
Мова англійська
Країна США США
Рік 2021
Дата виходу 30 липня 2021 (Велика Британія)
Кошторис 185 млн $
Касові збори 167,4 млн $
IMDb ID 6334354
Попередній «Хижі пташки»
Наступний «Миротворець»
thesuicidesquad.net
CMNS: Загін самогубців: Місія навиліт у Вікісховищі

«Загін самогубців: Місія навиліт» (англ. The Suicide Squad) — американський супергеройський фільм, заснований на антигеройській команді DC Comics «Загін самогубців». Він є самостійним продовженням стрічки «Загін самогубців» (2016) та одинадцятим фільмом у розширеному Всесвіті DC. Режисером і сценаристом фільму став Джеймс Ґанн. До акторського складу увійшли Ідріс Ельба, Марго Роббі, Джон Сіна, Джай Кортні, Юель Кіннаман, Натан Флліон, Віола Девіс, Сильвестр Сталлоне, Майкл Рукер, Піт Девідсон, Сторм Рейд, Тайка Вайтіті, Шон Ганн, Девід Дастмалчян, Пітер Капальді та Алісе Брага.

Продовження «Загону самогубців» планувалося ще до виходу першого фільму, створення сиквелу було підтверджено у березні 2016 року. Спочатку режисер Девід Еєр мав намір повернутися, але він відмовився у грудні 2016 року. Кінокомпанія Warner Bros. розглядала кількох режисерів, зокрема Мела Гібсона та Даніеля Еспіносу, перш ніж найняти Гевіна О'Коннора у вересні 2017 року. Однак О'Коннор покинув проєкт через рік через творчі розбіжності. У жовтні 2018 року Джеймс Ґанн, якого на той момент The Walt Disney Company звільнила з роботи над фільмом кіновсесвіту Marvel «Вартові галактики 2», отримав контракт на написання сценарію, а також режисуру в січні 2019 року. Ґанн передивився комікси «Загін самогубців» 1980-х років задля натхнення та вирішив зосередитись на нових персонажах, а не продовжувати фільм 2016 року. Основні зйомки розпочалася в Атланті у вересні 2019 року.

Прем'єра фільму відбулася 30 липня 2021 року у Великій Британії.

У ролях[ред. | ред. код]

Актор Роль
Марго Роббі Гарлін Квінзель Гарлін Квінзель
Ідріс Ельба Роберт Дюбуа / Бладспорт Роберт Дюбуа / Бладспорт
Джон Сіна Крістофер Сміт / Миротворець Крістофер Сміт / Миротворець
Юель Кіннаман Рік Флеґ[1] Рік Флеґ[1]
Сильвестр Сталлоне Кінґ Шарк[2] Кінґ Шарк[2]
Джай Кортні Джордж Гаркнесс / Капітан Бумеранг[3] Джордж Гаркнесс / Капітан Бумеранг[3]
Віола Девіс Аманда Воллер Аманда Воллер
Пітер Капальді Гай Грівз / Мислитель Гай Грівз / Мислитель
Девід Дастмалчян Абнер Крилл / Крапочка-мен[4] Абнер Крилл / Крапочка-мен[4]
Даніела Мельхіор Щуроловка / Щуроловець 2[4] Щуроловка / Щуроловець 2[4]
Тайка Вайтіті Щуролов Щуролов
Натан Філліон Флойд Бєлкін / Ч.В.Р Флойд Бєлкін / Ч.В.Р
Шон Ганн Ласка / Людина-календар Ласка / Людина-календар
Майкл Рукер Брайан Дерлін / Савант Брайан Дерлін / Савант
Піт Девідсон Річард "Дік" Герц / Блекґард Річард "Дік" Герц / Блекґард
Флула Борг Джавелін Джавелін
Алісе Брага Сол Сорія Сол Сорія
Стів Ейджі Джон Економос Джон Економос
Ді Бредлі Бейкер Себастьян Себастьян
Меррітт Вівер Карлін Фейт Карлін Фейт
Пом Клементьєв камео
Мікаела Гувер Каміла

Український дубляж[ред. | ред. код]

Фільм дубльовано студією «Postmodern» на замовлення компанії «Kinomania» у 2021 році.

  • Перекладач — Олег Колесніков
  • Режисер дубляжу — Катерина Брайковська
  • Звукорежисер — Дмитро Мялковський
  • Координатор проєкту — Юлія Кузьменко

Назва[ред. | ред. код]

У більшості країн світу фільм просто названий «Загін самогубців». В Україні фільм вирішили назвати «Загін самогубців: Місія навиліт», для того, щоб відрізняти його від попереднього фільму.

Виробництво[ред. | ред. код]

Джеймс Ґанн, сценарист і режисер «Загону самогубців»

У березні 2016 року, напередодні виходу «Загону самогубців», компанія Warner Bros. оголосила, що сиквел у розробці. Девід Еєр і Вілл Сміт приєдналися як режисер та виконавець ролі Дедшота, а зйомки повинні були початись у 2017 році після завершення їхньої роботи над стрічкою «Яскраві»[5][6]. Наступного місяця Еєр висловив зацікавленість у створенні продовження з R-рейтингом[7], але до грудня покинув проєкт на користь іншої стрічки[8]. Невдовзі кінокомпанія Warner Bros. вступила у переговори з Мелом Гібсоном щодо зйомок[9], але він покинув проєкт після затримок виробництва[10]. На місце режисера розглядалися Даніель Еспіноса, Джонатан Левін та Рубен Флейшер[11]. У березні 2017 року був найнятий сценарист «Легенди про Тарзана» Адам Козад. Продовження «Загону самогубців», як кажуть, було пріоритетним для Warner Bros., з акцентом на розробці історії[12].

Найкращим вибором Warner Bros. на місце режисера був Жауме Колєт-Серра, але він відмовився на користь стрічки Disney «Круїз по джунглях», тому що йому не сподобалась ідея продовжувати історію, яку інший режисер почав[13][14]. Девід С. Ґоєр також вважався режисером фільму[15]. У липні Зак Пенн розробив новий сценарій і розпочав новий проєкт як люб'язність студії[10][16]. Того ж місяця на San Diego Comic-Con фільм був офіційно названий «Загін самогубців 2»[17]. До серпня Джаред Лето був налаштований зіграти Джокера знову[18], а журнал «Variety» повідомив, що виробництво не розпочнеться до кінця 2018 року через участь Сміта у зйомках «Аладдіна» та «Двійника»[19]. У вересні Гевін О'Коннор був найнятий як режисер та сценарист як співавтор Ентоні Тамбакіса, який працював над «Воїном»[20][21]. Майкл Де Лука приєднався до проєкту як продюсер разом із Чарльзом Ровеном[22]. О'Коннор привів Девіда Бара Катца та Тодда Сташвіка, щоб написати спільний сценарій у червні 2018 року[23], який був завершений у вересні. У сценарії представлений «Загін самогубців», який намагався розшукувати Чорного Адама[24][25]. Джастін Кролл з «Вараєті» наголосив, що сценарій О'Коннора був майже ідентичний тому, що і для фільму «Хижі Пташки», який спочатку отримав зелене світло від Warner Bros. Розчарований, О'Коннор вийшов з проєкту на користь стрічки «Поза грою»[26].

У липні 2018 року компанія Walt Disney та Marvel Studios відсторонили Джеймса Ґанна від роботи над фільмом у всесвіті Marvel «Вартові галактики 3» після того, як консервативні коментатори почали розповсюджувати старі суперечливі твіти навколо таких тем, як зґвалтування та педофілія[27]. В результаті компанія Warner Bros. одразу зацікавилася залученням його як режисера фільму у розширеному Всесвіті DC[28][29], крім того, запропонувала кілька пропозицій, зокрема зйомки продовження «Людини зі сталі»[30]. Ґанн обрав сиквел «Загону самогубців» і до завершення врегулювання угоди про вихід з Діснея та Марвела у жовтні, Warner Bros. найняв для написання сценарію і, можливо, режисури[31][32]. Еєр підтримав рішення, заявивши, що найм Ґанна — це «хоробрий і розумний хід» Warner Bros., називаючи його «правильною людиною для цієї роботи»[33], тоді ж Дейв Батиста висловив зацікавленість у появі в фільм[34].

Підготовчий період[ред. | ред. код]

До січня 2019 року Ґанн отримав місце режисера та компанія Warner Bros. дала назву фільму «Загін самогубців», виробництво було заплановано на вересень, а датою виходу назване 6 серпня 2021 року[35][36]. Чарльз Ровен та Пітер Сафран також приєдналися до виробництва[37]. Сафран заявив, що фільм був перейменований, «оскільки це повне перезавантаження… Це все, на що ви б могли сподіватись у сценарії Джеймса Ґанна, і я думаю, це говорить і обіцяє багато чого, і я знаю, що ми багато чого зробимо»[29]. Хоча компанія Disney відновила Ґанна на посаді режисера кінокартини «Вартові галактики 3», його робота над фільмом не розпочнеться, поки він не завершить зйомки «Загону самогубців»[38].

У лютому 2019 року «The Hollywood Reporter» підтвердив, що Сміт не буде повторювати свою роль з першого фільму через розбіжності графіків[39]. Ґанн зустрівся з Ідрісом Ельбою, щоб обговорити його заміну, що «пішла так плавно, що переговори почалися зі студією серйозно». Ельба, який був єдиним кандидатом Ґанна та Warner Bros., у березні підписав контракт на роль Дедшота[40]. Однак до квітня Ґанн та Warner Bros. вирішили, що Ельба зобразить іншого персонажа, що дозволить Сміту повернутися в майбутньому фільмі[41]. Водночас було підтверджено повернення Віоли Девіс і Марго Роббі як Аманди Воллер і Гарлі Квінн[42], а Джай Кортні заявив в інтерв'ю, що знову зіграє капітана Бумеранга[3]. Участь Юеля Кіннамана, який грав Ріка Флега в першому фільмі, спочатку була неясною, але він повернувся у липні[1]. Про залучення Лето також невідомо[29], на відміну від Кіннамана його участь не передбачена до вересня[43].

Виробництво фільму було розпочате після закінчення роботи Роббі у стрічці «Хижі Пташки»[44]. «Загін самогубців» описується як новий погляд на об'єкт, а не пряме продовження фільму 2016 року[45]. На відміну від Еєра, який насамперед надихнувся коміксами «Загін самогубців» New 52, Ґанн черпав натхнення з коміксів Джона Острандера та Кіма Єла 1980-х років[46]. Ґанн вирішив більше зосередитись на персонажах, які не були представлені в «Загоні самогубців», наприклад, на жіночій версії Щуролова, Абнері Крілли, Королі-Акулі та Миротворці. Ґанн, як говорили, розглядав Батисту як Миротворця[47], хоча цьому може завадити розбіжності графіків[48]. У квітні Девід Дастмалчян і Даніела Мельхіор отримали ролі Абнера Крілли та Щуролова[4]. Джон Сіна вів переговори щодо участі в фільмі[49]. У липні Сторм Рейд приєдналася до акторського складу та участь Сіни була підтверджена[1]. У серпні до них приєдналися Флула Борг та Натан Філліон у нерозкритих ролях[50][51]. Стів Егі був найнятий для озвучення Короля-Акули[52], а Тайка Вайтіті почав переговори щодо своєї участі[53]. У вересні Пітер Капальді приєднався до акторського складу, а Піт Девідсон вступив у переговори щодо свого камео[54]. Решта акторського складу була підтверджена пізніше цього ж місяця[55].

Зйомки[ред. | ред. код]

Основні зйомки розпочалася 20 вересня 2019 року в студії Pinewood Atlanta в Атланті[54][56]. Зйомки в Атланті триватимуть три місяці, а потім перемістять до Панами на місяць[57].

Випуск[ред. | ред. код]

Випуск фільму в США запланований на 6 серпня 2021 року за сприяння Warner Bros. Pictures[37].

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б в Kit, Borys (10 липня 2019). Storm Reid Joins Idris Elba in James Gunn's 'The Suicide Squad'. The Hollywood Reporter. Архів оригіналу за 18 червня 2020. Процитовано 12 липня 2019.
  2. Haring, Bruce (14 листопада 2020). 'The Suicide Squad' Adds Sylvester Stallone To Its Lineup, Confirmed By James Gunn On Instagram. Deadline Hollywood. Архів оригіналу за 14 листопада 2020. Процитовано 14 листопада 2020.
  3. а б Guerrasio, Jason (30 березня 2019). Jai Courtney says he will be back playing Captain Boomerang in the James Gunn 'Suicide Squad' movie. Business Insider. Axel Springer SE. Архів оригіналу за 29 березня 2019. Процитовано 6 квітня 2019.
  4. а б в Kroll, Justin (30 квітня 2019). Newcomer Daniela Melchior Eyed for Ratcatcher Role in 'Suicide Squad' Sequel (Exclusive). Variety. Архів оригіналу за 1 жовтня 2020. Процитовано 1 червня 2019.
  5. Snider, Jeff (2 березня 2016). «Will Smith, Joel Edgerton to Star in David Ayer's Cop Thriller 'Bright'». TheWrap. Archived from the original on 5 березня 2016. Процитовано 3 березня 2016.
  6. Kroll, Justin (2 березня 2016). «Will Smith, David Ayer Reteaming on Max Landis Spec 'Bright'». Variety. Archived from the original on 29 вересня 2016. Процитовано 5 березня 2016.
  7. Bell, Crystal (14 квітня 2016). «Suicide Squad Director David Ayer Wants to Make an R-Rated Sequel Happen». MTV. Archived from the original on 23 липня 2016. Процитовано 12 липня 2017.
  8. Kit, Borys (13 грудня 2016). «David Ayer, Margot Robbie Reteam for All-Female DC Villains Movie 'Gotham City Sirens' (Exclusive)». The Hollywood Reporter. Archived from the original on 13 липня 2017. Процитовано 12 липня 2017.
  9. Kit, Borys (15 лютого 2017). «Warner Bros. Courts Mel Gibson to Direct 'Suicide Squad' Sequel». The Hollywood Reporter. Archived from the original on 16 лютого 2017. Процитовано 12 липня 2017.
  10. а б Kit, Borys (11 липня 2017). «'Suicide Squad 2': 'The Shallows' Helmer Frontrunner to Direct». The Hollywood Reporter. Archived from the original on 13 липня 2017. Процитовано 7 вересня 2017.
  11. Kroll, Justin (15 лютого 2017). Suicide Squad 2: Mel Gibson, Jonathan Levine, Ruben Fleischer Among Directors Being Considered for Sequel. Variety. Архів оригіналу за 9 серпня 2020. Процитовано 22 вересня 2019.
  12. Kit, Borys (15 березня 2017). «'Suicide Squad 2' Lands 'Legend of Tarzan' Writer (Exclusive)». The Hollywood Reporter. Archived from the original on 9 травня 2017. Процитовано 7 вересня 2017.
  13. Fleming Jr., Mike (11 липня 2017). «Jaume Collet-Serra Frontrunner For 'Suicide Squad' Sequel». Deadline Hollywood. Archived from the original on 12 липня 2017. Процитовано 12 липня 2017.
  14. Fleming Jr., Mike (31 липня 2017). «Jaume Collet-Serra To Direct Dwayne Johnson In 'Jungle Cruise:' No 'Suicide Squad 2'». Deadline Hollywood. Archived from the original on 31 липня 2017. Процитовано 31 липня 2017.
  15. Goldberg, Matt (17 березня 2017). Rumor: David Goyer Could Direct Suicide Squad 2 or Green Lantern Corps. Collider. Архів оригіналу за 11 листопада 2020. Процитовано 22 вересня 2019.
  16. Deckelmeir, Joe (13 березня 2018). Exclusive: Zak Penn Wants To Expand The Matrix Universe. ScreenRant. Архів оригіналу за 19 березня 2018. Процитовано 22 вересня 2019.
  17. Truitt, Brian (22 липня 2017). «Comic-Con: Ben Affleck confirms he's staying on as Batman in DC films» [Архівовано 23 липня 2017 у Wayback Machine.]. USA TODAY. Процитовано 7 вересня 2017.
  18. Fleming Jr., Mike (22 серпня 2017). «The Joker Origin Story On Deck: Todd Phillips, Scott Silver, Martin Scorsese Aboard WB/DC Film». Deadline Hollywood. Archived from the original on 23 серпня 2017. Процитовано 23 серпня 2017.
  19. Kroll, Justin (29 серпня 2017). «So hearing at the earliest, SUICIDE SQUAD 2 won't go in to production until fall 2018 because of Smith's schedule with ALADDIN and GEMINI». Twitter. Archived from the original on 29 серпня 2017. Процитовано 30 серпня 2017.
  20. Fleming Jr., Mike (6 вересня 2017). «Gavin O'Connor To Direct 'Suicide Squad 2'». Deadline Hollywood. Archived from the original on 10 вересня 2017. Процитовано 7 вересня 2017.
  21. Kroll, Justin (6 вересня 2017). «'Suicide Squad 2': Gavin O'Connor to Write and Direct Sequel». Variety. Archived from the original on 7 вересня 2017. Процитовано 7 вересня 2017.
  22. Kroll, Justin (11 січня 2018). Suicide Squad 2: Michael De Luca Joins Charles Roven on Producer Team. Variety. Архів оригіналу за 11 січня 2018. Процитовано 15 жовтня 2019.
  23. Kit, Borys; Couch, Aaron (8 червня 2018). «'Suicide Squad' Sequel Gets New Writers». The Hollywood Reporter. Archived from the original on 10 червня 2018. Процитовано 8 червня 2018.
  24. Gonzalez, Umberto (7 листопада 2017). How 'Suicide Squad 2' May Introduce The Rock's Black Adam (Exclusive). TheWrap. Архів оригіналу за 14 квітня 2018. Процитовано 2 травня 2019.
  25. Fisher, Jacob (15 вересня 2018). Todd Stashwick Talks '12 Monkeys', 'Kim Possible', 'Suicide Squad 2 & More. (EXCLUSIVE). Discussing Film (англ.). Архів оригіналу за 26 березня 2019. Процитовано 17 квітня 2019.
  26. Santangelo, Nick (9 жовтня 2018). Birds of Prey Reportedly Why Suicide Squad 2 Lost Its Latest Director. IGN (амер.). Архів оригіналу за 9 серпня 2020. Процитовано 17 квітня 2019.
  27. Kit, Borys; Couch, Aaron (20 липня 2018). James Gunn Fired as Director of 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'. The Hollywood Reporter. Архів оригіналу за 20 липня 2018. Процитовано 20 липня 2018.
  28. Kit, Borys (8 серпня 2018). James Gunn in Demand for Major Studio Movies After Disney Firing. The Hollywood Reporter. Архів оригіналу за 9 серпня 2018. Процитовано 10 серпня 2018.
  29. а б в Armitage, Hugh; Chapman, Matt; Ashurst, Sam (12 вересня 2019). Suicide Squad 2 cast, release date, plot and everything you need to know. Digital Spy. Архів оригіналу за 19 листопада 2019. Процитовано 23 вересня 2019.
  30. Kaye, Don (4 лютого 2019). Report: Before The Suicide Squad, James Gunn was offered Superman. Syfy Wire. Архів оригіналу за 28 лютого 2019. Процитовано 28 лютого 2019.
  31. Gonzalez, Umberto; Verhoeven, Beatrice (9 жовтня 2018). «James Gunn in Talks to Write 'Suicide Squad 2' for DC; May Also Direct (Exclusive)». TheWrap. Archived from the original on 9 жовтня 2018. Процитовано 9 жовтня 2018.
  32. Fleming Jr., Mike (9 жовтня 2018). «James Gunn Boards 'Suicide Squad 2' To Write And Possibly Direct». Deadline Hollywood. Archived from the original on 9 жовтня 2018. Процитовано 9 жовтня 2018.
  33. Butler, Mary Anne (9 жовтня 2018). «David Ayer, Dave Bautista Respond to James Gunn Suicide Squad 2 News» [Архівовано 27 вересня 2019 у Wayback Machine.]. Bleeding Cool. Процитовано 9 жовтня 2018.
  34. Santangelo, Nick (9 жовтня 2018). Birds of Prey Reportedly Why Suicide Squad 2 Lost Its Latest Director. IGN (амер.). Архів оригіналу за 9 серпня 2020. Процитовано 17 квітня 2019.
  35. D'Alessandro, Anthony (28 лютого 2019). Will Smith Will Not Return As Deadshot In James Gunn's 'Suicide Squad 2'. Deadline Hollywood (англ.). Архів оригіналу за 28 лютого 2019. Процитовано 17 квітня 2019.
  36. Couch, Aaron; McClintock, Pamela (30 січня 2019). 'The Batman,' 'The Suicide Squad' Set 2021 Release Dates. The Hollywood Reporter. Архів оригіналу за 28 липня 2020. Процитовано 30 січня 2019.
  37. а б D'Alessandro, Anthony (30 січня 2019). Warner Bros. Release Dates Galore: 'Doctor Sleep' Checks In This November, 'The Witches' Oct. 2020; 'The Suicide Squad' Returns In 2021. Deadline Hollywood. Архів оригіналу за 31 січня 2019. Процитовано 30 січня 2019.
  38. Fleming Jr., Mike (15 березня 2019). Disney Reinstates Director James Gunn For ‘Guardians Of The Galaxy 3’. Deadline Hollywood. Архів оригіналу за 15 березня 2019. Процитовано 15 березня 2019.
  39. Couch, Aaron (27 лютого 2019). Will Smith Not Returning for 'Suicide Squad' Sequel. The Hollywood Reporter. Архів оригіналу за 28 лютого 2019. Процитовано 3 травня 2019.
  40. Kit, Borys (6 березня 2019). Idris Elba in Talks to Replace Will Smith in 'Suicide Squad' Sequel (Exclusive). The Hollywood Reporter. Архів оригіналу за 7 березня 2019. Процитовано 6 квітня 2019.
  41. Kroll, Justin (5 квітня 2019). ‘The Suicide Squad’: Deadshot Removed from Sequel as Idris Elba Moves to New Character (EXCLUSIVE). Variety. Архів оригіналу за 6 квітня 2019. Процитовано 6, квітня 2019.
  42. Gonzalez, Umberto (5 квітня 2019). Viola Davis to Return as Amanda Waller in James Gunn's 'The Suicide Squad' (Exclusive). TheWrap. Архів оригіналу за 5 квітня 2019. Процитовано 6 квітня 2019.
  43. Carbone, Gina (14 вересня 2019). No Jared Leto In The Suicide Squad Cast? DC Fans Have Strong Feelings About That. CinemaBlend. Архів оригіналу за 17 вересня 2019. Процитовано 23 вересня 2019.
  44. Harp, Justin (6 квітня 2019). James Gunn's Suicide Squad is bringing back the best character from the original amid Idris Elba shake-up. Digital Spy. Архів оригіналу за 3 травня 2019. Процитовано 3 травня 2019.
  45. Couch, Aaron; Kit, Borys (29 квітня 2019). James Gunn's 'The Suicide Squad' Casts 'Ant-Man' Actor David Dastmalchian (Exclusive). The Hollywood Reporter. Архів оригіналу за 9 серпня 2020. Процитовано 29 квітня 2019.
  46. Stone, Sam (9 березня 2019). REPORT: James Gunn's Suicide Squad Will Draw From This Iconic Run. Comic Book Resources. Архів оригіналу за 3 травня 2019. Процитовано 3 травня 2019.
  47. Sneider, Jeff (7 березня 2019). 'Suicide Squad 2' Exclusive: Meet the New Characters James Gunn Will Introduce in Sequel. Collider. Архів оригіналу за 5 травня 2019. Процитовано 3 травня 2019.
  48. Stevens, Colin (17 квітня 2019). John Cena in Talks to Join Suicide Squad 2, Margot Robbie Returns as Harley Quinn. IGN. Архів оригіналу за 17 квітня 2019. Процитовано 3 травня 2019.
  49. Galuppo, Mia (17 квітня 2019). John Cena Eyed for Role in 'Suicide Squad' Sequel. The Hollywood Reporter (англ.). Архів оригіналу за 17 квітня 2019. Процитовано 18 квітня 2019.
  50. D'Alessandro, Anthony (19 серпня 2019). 'Pitch Perfect 2's Flula Borg Joins James Gunn's 'The Suicide Squad'. Deadline Hollywood. Архів оригіналу за 9 серпня 2020. Процитовано 19 серпня 2019.
  51. D'Alessandro, Anthony (25 серпня 2019). Nathan Fillion Boarding James Gunn's 'The Suicide Squad'. Deadline Hollywood. Архів оригіналу за 18 червня 2020. Процитовано 25 серпня 2019.
  52. D'Alessandro, Anthony (24 серпня 2019). Comedian Steve Agee Joining James Gunn’s ‘Suicide Squad’ Gang. Deadline Hollywood. Архів оригіналу за 31 жовтня 2019. Процитовано 24 серпня 2019.
  53. D'Alessandro, Anthony (27 серпня 2019). Taika Waititi In Talks For Role In James Gunn’s ‘Suicide Squad’. Deadline Hollywood. Архів оригіналу за 27 серпня 2019. Процитовано 27 серпня 2019.
  54. а б D'Alessandro, Anthony (3 вересня 2019). 'Doctor Who's Peter Capaldi Joining James Gunn's 'The Suicide Squad'; Is 'SNL's Pete Davidson Next?. Deadline Hollywood. Архів оригіналу за 3 вересня 2019. Процитовано 3 вересня 2019.
  55. Whitbrook, James (13 вересня 2019). Say Hello to the Very Disposable Stars of The Suicide Squad. io9. Архів оригіналу за 14 вересня 2019. Процитовано 13 вересня 2019.
  56. Schmidt, J.K. (20 вересня 2019). James Gunn Reveals The Suicide Squad Begins Filming. ComicBook.com. Архів оригіналу за 21 вересня 2019. Процитовано 22 вересня 2019.
  57. Davis, Brandon (13 вересня 2019). James Gunn's The Suicide Squad to Begin Filming in Atlanta, Head to Panama. ComicBook.com. Архів оригіналу за 14 вересня 2019. Процитовано 14 вересня 2019.

Посилання[ред. | ред. код]