Квиток на Vegas

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Квиток на Vegas
Билет на Vegas
Жанр Комедія
Режисер Гор Кіракосян
Продюсер Армен Григорян
Михайло Галустян
Армен Ананікян
Тоні Адлер
Марал Джереджян
Євген Айвазян
Сценарист Ірина Пивоварова
Сергій Калужанов
Гор Кіракосян
У головних
ролях
Іван Стебунов
Інгрід Олерінська
Михайло Галустян
Володимир Ягловский
Денні Трехо
Оператор Філіп Вандевал
Композитор Кріс Хаджян
Монтаж Ігор Отдєльнов
Художник Олександр Кондратов
Кінокомпанія Arriva Films
NG Production
Тривалість 92 хв.
Мова російська
англійська
Країна Росія Росія, США США
Рік 2013
Дата виходу 24 січня 2013
Кошторис $ 8 000 000
IMDb ID 2167970
biletnavegas.ru

Квиток на Vegas (рос. Билет на Vegas) — російсько-американська кінокомедія режисера Гора Кіракосяна, що вийшла в прокат 24 січня 2013 року.

Сюжет[ред. | ред. код]

Молода пара Макс (Іван Стебунов) та Ліза (Інгрід Олерінська) тільки що закінчили інститут і збираються жити разом. Але в перший же вечір вони сваряться. Більше їх ніщо не пов'язує, крім спільно купленого лотерейного квитка. Поки молоді люди скаржаться друзям — Дімі (Володимир Яглич) та Олесі (Наталія Ноздріна) — один на одного, по телевізору оголошують виграшний квиток. Номер збігається. Макс і Ліза повинні отримати свій приз в $ 5 000 000 на урочистій церемонії в Лас-Вегасі.

Вирішивши їхати разом, всі четверо вирушають на інший кінець світу за багатством. Але вони ще не знають, що за Дімою полюють бандити. Він повинен велику суму серйозним людям за машину, яку розбив трози раніше. У «Місті Гріхів» його вже чекає шахрай-емігрант Гарик (Михайло Галустян), фанатіючий від короля рок-н-ролла Елвіса Преслі. Гарік сподівається схопити свою удачу за хвіст у Лас-Вегасі — до грін-карти залишилося кілька днів. Піймавши Діму, він дізнається, навіщо сюди приїхали його друзі. Гарік швидко розуміє, яка удача його чекає, і відкриває полювання на лотерейний квиток. Приспавши четвірку, він заволодіває щасливим квитком, а сплячих хлопців пускає під укіс зі скелі на викраденому кадилаку 62 серії.

Прокинувшись, Макс, Ліза, Діма і Олеся виявляють себе в незнайомій машині на краю скелі. Як вони тут опинилися, що це за машина, а головне, — де лотерейний квиток? Діма зізнається, що видав таємницю якомусь «Елвісу». Головні герої вирушають на пошуки Гаріка, не підозрюючи, що квиток у нього вже відібрали продажні копи, а автомобіль належить мексиканському наркокартелю під проводом містера Чіча (Денні Трехо). До вручення призу залишається менше доби.

В ролях[ред. | ред. код]

Технічна інформація[ред. | ред. код]

Знімали в готелі «Тропікана» в Лас-Вегасі і в різних точках самого міста, а також в Солт-Лейк-Сіті, штат Юта та Москві. Практично не було павільйонної зйомки.

Посилання[ред. | ред. код]