Кнурмен

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Персонаж мультфільму
Кнурмен
Duffman
Стать чоловіча
Вперше з'явився «The City of New York vs. Homer Simpson»
Вік 35
Колір волосся блондин
Робота промоутер
Родичі донька

Кнурмен (англ. Duffman) — персонаж американського мультсеріалу «Сімпсони». Кнурмен працює промоутером пива «Кнур» (англ. Duff).

Основні дані[ред. | ред. код]

Ніхто з родини Кнурмена ніколи не згадувався у серіалі. Як зізнався сам Кнурмен — у нього є брат, але його ім'я ніколи не згадувалося у серіалі. Самому Кнурмену — близько 35-36 років, він не одружений, але його постійно можна побачити з жінками.

Кнурмен працює промоутером пива «Кнур». Його часто можна побачити на вулицях, як він роздає пиво всім охочим. Кнурмен також постійно їздить у компанії веселих дівчат на автобусі, рекламуючи пиво. Кнурмен також бере участь у різних гулянках та дискотеках, де він завжди один з головних дійових осіб. Він також організовує власну гулянку — «Октоберфест».

На одній дискотеці він зізнався, що він єврей. Кнурмен також має власний «супергеройський» костюм: сонцезахисні окуляри, червону накидку на спині (як у Супермена і дивного чоловіка з колоколом на голові, який, очевидно, втік з психлікарні або має серйозні проблеми із психікою), синю сорочку, білий кашкет на голові, сині штани і фірмові суперменські труси поверх штанів, на яких кріпляться банки з пивом. Кнурмен також вміє керувати дирижаблем і невеличким літаком, який теж рекламує пиво.

Кнурмен не є негативним персонажем — він просто обожнює різні вечірки. Він ніколи не був скупим і випромінює доброту і намагання когось врятувати. Виявляється, він боїться води і не такий вже й сильний, як інколи здається. Незважаючи на запальний характер, він завжди перший на брудній роботі або у благодійній справі. Завжди присутній на бейсбольних матчах, де роздає безплатний «Кнур» і працює робітником, який веде рахунок на табло.

У Кнурмена є лише одне офіційне ім'я, іноді його називають Даффменом — від англійської назви пива «Кнур». Проте у серії 12 сезону «Hungry, Hungry Homer» він каже що його звуть Сід, а у 15 сезоні зазначає, що його звуть Баррі.

Кнурмен у серіалі має епізодичну роль і з'являється дуже нечасто. Він був головною дійовою особою у серії «Old Yeller Belly», де Гомера врятував з палаючого будиночку Барта кіт Сніжок. Гомер відмовився від Маленького Помічника Санти і тоді пес став головним промоутером пива «Кнур». Однак, за допомогою Барта Кнурмен знову повернувся на колишнє місце праці.

Також у серії 26 сезону «Waiting for Duffman» Кнурмен переносить важку операцію і перестає бути талісманом пива «Кнур», однак наприкінці серії він знову повертається до роботи.