Користувач:Дмитро Семпай

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Матвіюк Дмитро Анатолійович (24.04.1998, Луцьк)

Тренер по Карате Кіокушин! Чемпіон Волинської області 2014-2016 років призер всеукраїнських та міжнародних чемпіонатів по карате, та рукопашного бою!

Біографія

Народився 24 квітня 1998року в Україні, Волинської області, Ківерцівського району, с. Липляни . Ще з дитинства захоплювався боксом та різними східними єдиноборствами! Перший хто привив любов до спорту був дід - Кардаш Ростислав Йосипович ! Спортивний шлях розпочинався із «вулиці» як і всі хлопчаки в той час , ходили на стадіон, де були тренажери та займалися фізичною підготовкою також бігали у футбол! У 2008 році розпочинав займатися професійніше, а саме кікбоксинг, де прозаймався лише декілька тренувань . Вже у 2009 році перейшов на Він Чунь, прозаймався півроку. 2010 рік «час змін», а саме обрав шлях вивченю Карате Кіокушин в Клубі Окінава ,де і по цей час продовжую тренуватися та дійшов до титулу Семпай і є інструктором!

Тренерська діяльність

На даний 2019 рік Матвіюк Дмитро є президентом Клубу Окінава і веде тренування у трьох осередках: Луцьк, смт. Рокині, с. Княгининок, володар чорного поясу 1 Дан, наставник Сенсей Лещук Олександр який супроводжує подальше спортивне життя!