Користувач:Оленавино

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Тм Presto-PS українська оптова компанія з систем зрошення, заснована у 2005 роцi. http://presto-ps.com.ua

Presto-PS - провідна компанія в Україні в сфері систем дощування, поливального обладнання, тепличного зрошення.компанія, основний рід діяльності якої пов'язаний з сільським господарством, з продукцією для садовоогородного справи, ландшафтного дизайну і присадибних ділянок. Cпеціалізація - високоякісна продукція для ручного та автоматизованого користування.

Пошук найкращого поєднання функціональності і якості, дизайну продукту, турбота про наших клієнтів, їх працях, фінансових і часових ресурсів - ось філософія компанії Presto-PS.

Здатність розуміти, і часто передбачати вимоги безперервно розвивається, почуття відповідальності за свій бренд і дбайливе ставлення до головного ресурсу - часу покупців і їх комфорту при роботі з компанією. Головним чином в асортименті представленої продукції ТМ Presto-PS передає споживачам досвід своєї компанії, яка багато років займається впровадженням та вивченням нових видів поливу.

Таймер для поливу в теплицях.


ПРОДУКЦІЯ http://presto-ps.com.ua

Це високоякісні товари, виготовлені з найвищого ґатунку сировини і будучи приємною як зовні, так і на дотик, продукція Presto-PS з першої миті проявляє свої якості і особливості. З Presto-PS садівництво та полив стають приємним проведенням часу, насолодою від вирощування культур.

Вся наша продукція відповідає високим європейським стандартам якості і пройшла сертифікацію на території нашої країни.

ЗАХИСТ ВІД підробки:

Забезпечується фірмовими логотипами Presto-PS на фітингах і зрошувачів, і оригінальною брендованої упаковкою.

ЕФЕКТИВНЕ ЗРОШУВАННЯ

Є найважливішим фактором для вирощування здорових рослин і багатого врожаю. Часто погодні умови не дають позитивного результату і агрономи піклуються про те, щоб створити індивідуальний мікроклімат для своїх ділянок і теплиць власними силами.

Presto-PS на канал YouTube
https://www.youtube.com/user/SitePrestoPS

Системи крапельного поливу і комплектуючі до них[ред. | ред. код]

Тм Presto-PS - [1] пропонує крапельний полив (однорічний - використовується для однорічних культур) - крапельна стрічка, краплинні старти (в асортименті), краплинні крани стартовий (асортимент), краплинні фільтри сітчасті, краплинні фільтри дискові, а також системи для внесення добрив - інжектор Venturi, байпас (вузол), шланг для внесення добрив з фільтром. Presto-PS пропонує 2 типу крапельних стрічок 3D Tube і Blue Line - ці два типи стрічок з вбудованими емітерами (крапельницями), але відрізняються внутрішньою конструкцією .

Presto-PS - постачає на український ринок сегмент- крапельна трубка (багаторічний крапельний полив). Крапельна трубка Presto-PS з вбудованими крапельницями через 20см; 25см; 30см; 40 см; 50 см; 1м ;. Також в нашому асортименті крапельна трубка «СлIпа» без крапельниць - для того щоб Ви могли вмонтувати крапельниці Presto-PS на потрібному для Вас відстані і з потрібним для Вас водовилівом. У розділі крапельна трубка багаторічна - краплинні фітинги для трубки, старти для трубки (асортимент), краплинні крани, крани прохідні з різьбленням і т.д. У нас на сайті Ви знайдете великий вибір крапельниць для краплинного зрошення, мініспрінклери, спринклери, також регульована крапельниця, заглушки для краплинного зрошення, Туманоутворювач, підвісне зрошення «туман», система крапельного зрошення і все можливі фітинги для краплинного поливу.

Стрічки, фітинги та шланги для краплинного поливу[ред. | ред. код]

У товарній матриці Presto-PS також стрічка «Туман» Silver Spray діаметром 25мм; 32мм; 40 мм; 45мм; . Стрічка туман використовується для зрошення з висотою 3-5 метрів. У групі товару також ремонт для крапельної стрічки «Туман», заглушка, старти для крапельної стрічки «туман» і ін.


Особливу увагу Presto-PS приділяє розділу поливальна фурнітура для садових шлангів - це поливальні пістолети, поливальні коннектори для шланга, фітинги, адаптори з різьбами, крани, ремонтні з'єднання, перехідники на шланг, бронзбойти, дощовики, зрошувачі, розприскувачі, вертушки на шланг, зрошувачі «Фрегат», візки для шланга, котушки для шланга, таймери для поливу, системи поливу, зрошувальні системи.

Понад 400 позицій займає в товарній матриці розділ шланги. Це поливальні шланги, садовий шланг, технічна шланг, харчової шланг, газовий шланг, шланг високого тиску, а також професійний шланг, трікотановий шланг, шланг NTS, Х-Hose, шланг тришаровий, шланг п'ятишаровий, що сочиться шланг, шланг «Зебра», шланг ПВХ, гофра для сифонів і каналізації, тосольний шланг, гелевий шланг, технічний шланг, шланг для пральних машин, різні трубки пвх і ін. Тм Presto-PS співпрацює з виробниками шлангів зі світовими заводами, такими як: Evci Plastik Туреччина, Tecnotubi Італія, Cellfast Польща, fItt Iталiя.


Секатори з нержавіючої сталі зробить вашу роботу в саду легкої і невимушеною. У цій групі товарів - секатор для троянд, секатор для винограду, секатор для малини, сучкорез для дерев і кущів.