Користувач:Олена Козак

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Національна асоціація громадського харчування (англ. National Foodservice Association) – неприбуткова громадська організація, що об'єднує шеф-кухарів, дієтологів, громадських активістів та інших фахівців, дотичних до сфери громадського харчування України.[ред. | ред. код]

Національна асоціація громадського харчування покликана вивести харчову культуру українців на вищий щабель та підняти стандарти до рівня здорового харчування, зробивши його смачним, корисним та безпечним.

Прагне адаптувати та впровадити світові практики та підходи до формування харчової культури населення, з урахуванням індивідуальних особливостей українців.

Місія вдосконалення та стандартизація виробничих процесів у сфері соціального громадського харчування.

Основні ціннісні орієнтири асоціації - постійне вдосконалення, критичне мислення, інклюзивність та чуйність.

Одне з ключових завдань асоціації - створити платформу знань та майданчик для комунікації між професіоналами сфери громадського харчування, для того, аби якісно її розвивати.

Крім того, асоціація прагне якісних змін у перепідготовці професійних кадрів, спрощенні та автоматизації процесів виробництва і контролю якості.

Хоче знайти інструменти, які дозволять спростити впровадження системи НАССР та додати інструменти контролю якості та безпеки харчування на всіх етапах виробництва, за рахунок використання можливостей штучного інтелекту. Це дозволить підвищити стандарти безпеки харчування, що є невід’ємною складовою в досягненні наших цілей, які, своєю чергою, дозволять сповна використати потенціал технологічних досягнень для оптимізації витрат ресурсів.

"Ми цінуємо і підтримуємо різноманітність та включення всіх у наше співтовариство.", - Іван Янчишин, виконавчий директор асоціації.

Сайт: http://nfa.org.ua/

NFA у Facebook: https://www.facebook.com/nfa.org.ua

Категорія:Громадська організація