Користувач:Орест Гармата

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Цей вікіпедист — учасник Євромайдану.
uk Українська мова для цього користувача є рідною.
Цей користувач використовує Google Chrome.
Цей користувач з України.
Герб Києва
Герб Києва
Карта Грузії
Карта Грузії
Цей користувач підтримує територіальну цілісність Грузії.
Цей користувач проти вступу України до ЄС.
Цей користувач проти вступу України до НАТО.
Цей користувач пам'ятає
подвиг УПА.
Ґ Цей користувач виступає за обов'язкове вживання літери Ґ в українській мові
Цей користувачукраїнський націоналіст
Прапор України
Цей користувач за повернення Кубані до складу України
Кубань
Цей користувач виступає за незалежність Косова.

Вітання всім та кожному хто вирішив відвідати мою сторінку. У Вікіпедії я вже доволі давно та от біда: загубив пароля і на можу згадати. Родом з міста Київа (саме так, на мою думку зросійщене слово "Києв" має коріння від "Киев" то му вважаю доцільним використання назви Київ-Київа-Київу-у Київі і тд.) що є серцем та столицею славетної України. Займаюся мовознавством, допомагаю у відроджувати харківський правопис а також виступаю за припинення вживання іншомовних слів, особливо якщо їм є українські відповідники. Статті з якими я працюю: все що пов'язано з ультрас, футбольним бешкетом та і сам ногом'яч в цілому.

Як людина що проживає в столиці все своє життя я виступаю за правильне написання міста: Kyiv. Дурнуватий переклад Kiev яким послуговується більшість закордонних країн є нічим інших як радянська назва з російською основою. За правильне написання міста боротимуся до кінця.

Вважаю що Ілля Рєпін - український митець чому є безліч підтверджень!

молочний[ред. | ред. код]

Ось таке вайло пригрілося коло України. Під час своїх реґулярних виступів в етері Comedy Club UA неодноразово дозволяв собі недвозначні неґативні жарти про Україну та українську мову. Зокрема один зі своїх виступів він вирішив присвятити українцям за кордоном. За його розповіддю українці постають недолугими та цинічними, як правило у якості гастарбайтерів або еміґрантів[1]. Під час свого чергового виступу він вирішив поглумитися з української мови, назвавши її нерозвиненою. Окрім цього додав що українська мова природно звучить в сільськогосподарському середовищі і що її використання при дублюванні фільмів або у наукових проектах недоцільне і вона "подразнює слух"[2]. Голова незалежної медіа-профспілки України Юрій Луканов порівняв Молочного з Голохвастовим і назвав його невігласом[3].


Світлини[ред. | ред. код]

  1. Андрій молочний про українців
  2. Андрій молочний про українську мову
  3. Юрій Луканов: Як би Молочному "пельку стулити"?