Користувач:Роман Сизий/Архів 5

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Прохання[ред. | ред. код]

Добридень! Ви в статті Александр Македонський виправили преамбулу і шаблон, замінивши повністю Александр на Олександр (ред. № 27024513). Це є порушення ВП:КОНС (обговорення щодо перейменування не було завершено, і зазвичай назва статті зазначається як перше визначення статті) і ВП:НТЗ: детальніше - 1) Ви зазначили лише одну думку науковця з його власного блогу, тим паче існують рецензовані наукові видання, що є надійнішими за блог, навіть на сайті ВВС; 2) Ви зазначили лише один варіант, а в джерелах історично сформувалося два варіанти, тобто я зрозумів б, якщо було б Олександр (Александр) ІІІ Аргеад.--Fosufofiraito Обг. 20:07, 22 січня 2020 (UTC)

Оригінальні дослідження[ред. | ред. код]

Знову роблю Вам зауваження щодо оригінальних досліджень. Пасаж (архітектура), створена Вами місяць тому, не має джерел і первісна назва її не підтверджується жодним словником. Сподіваюся, це останній раз. Якщо ці порушення триватимуть, я мушу номінувати Вас на позбавлення прав патрульного і просити застосувати до Вас особове обмеження. З повагою --В.Галушко (обговорення) 12:10, 31 січня 2020 (UTC)

Пишемо про пам’ятки культури до Вікіпедії[ред. | ред. код]

Вітаю! До кінця лютого триває акція зі створення та поліпшення статей про пам'ятки культури України — тематичний тиждень «Пишемо про пам'ятки культури до Вікіпедії».

Ми проводимо фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки» з 2012 року, і за ці роки вдалося зібрати 280 тисяч вільних фотографій пам'яток культури. На жаль, далеко не всі з цих пам'яток належно представлені в українській Вікіпедії, і далеко не всі якісні фотографії використовуються у статтях Вікіпедії. Ми прагнемо покращити це.

Ви брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить пам'ятки» в Україні — тож, можливо, вам було б цікаво долучитися і до цієї акції. Як приємний бонус, найактивніші учасники місячника отримають брендовані сувеніри та подарунки від ГО «Вікімедіа Україна» )

Долучайтеся! --Acedtalk (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») 19:12, 6 лютого 2020 (UTC)

Зміна назви в преамбулі до підсумку на ВП:ПС[ред. | ред. код]

Вітаю! Самовільна заміна назви в преамбулі до підсумку на ВП: ПС (як Ви зробили на сторінці Клинок) не допускається. З повагою --В.Галушко (обговорення) 21:25, 13 березня 2020 (UTC)

Тиждень «Пишемо про пам'ятки культури для Вікіпедії»: Сувеніри[ред. | ред. код]

Доброго дня!

Дякую, що приділили свій час тематичному тижню «Пишемо про пам'ятки культури для Вікіпедії». Увімкніть, будь ласка, вікіпошту, щоб ми могли надіслати інформацію щодо отримання сувенірів за участь. Для цього перейдіть в Налаштування, додайте електронну адресу і дозвольте надсилати вам повідомлення. Дякую! --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 23:31, 9 квітня 2020 (UTC)

Конкурс «Європейська весна»: Корисна інформація[ред. | ред. код]

Доброго дня!

Дякую за вашу участь у конкурсі статей «Європейська весна». Нагадую, що до кінця конкурсу залишилося ще майже два тижні. До кінця травня ви можете покращувати свої статті, аби згодом отримати вищі оцінки за якість та підвищити свої шанси на призові місця )

Також хочу звернути увагу, що організатори створили списки популярних статей в інших мовних розділах, які відсутні або надто короткі у нас. Обирайте цікаві вам країни на сторінці Вікіпедія:Європейська весна 2020/Список статей до створення. Списки популярних статей — на початку сторінки кожної країни.

Це статті, яких давно бракує в УкрВікі, тож було б добре, якби вони з'явилися в рамках нашого конкурсу. Також нагадую, що робота над статтями із цих списків приносить вам додаткові бали при оцінюванні.

Якщо будуть запитання, пишіть мені на сторінку обговорення або на електронну адресу ceespringwikimedia.org.ua. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 09:08, 18 травня 2020 (UTC)

Ви отримали це повідомлення, бо взяли участь у конкурсі статей «Європейська весна 2020»

Вікіфікувати статтю[ред. | ред. код]

Драстуйте!Допоможіть доповнити і вікіфікувати статтю будь ласка. Заздалегідь вам спасибі! uk:Рудольф Шуман Статтю перекладав сам з Rudolf Schumann

Тиждень Австралії та Нової Зеландії[ред. | ред. код]

--Sakateka (обговорення) 11:06, 21 червня 2020 (UTC)

Подяка за створення сторінки Ольги Чубаревої[ред. | ред. код]

Подяка за створення сторінки Ольги Чубаревої
Щиро дякую за Ваш внесок і створення сторінки Ольги Чубаревої. Буду дуже рада співпрацювати. Веду сторінку в ФБ, ютуб та займаюсь просуванням та поширенням інформації про творчість пані Ольги.
Тереза Курило ladyoperashow@gmail.com  Terryko13 (обговорення) 16:41, 2 липня 2020 (UTC)

Заявки на перейменування[ред. | ред. код]

Доброго ранку. Оскільки ви вже доволі регулярно створюєте заявки на перейменування, будь ласка, оформлюйте їх належним чином.

  1. Ви можете зробити це вручну, додавши заголовок до обговорення та додавши власне обговорення до списку
  2. Або ви можете це зробити автоматично, встановивши собі в налаштуваннях додаток «QuickRename. Дозволяє спростити процес створення нових заявок на сторінці Вікіпедія:Перейменування статей.»

Я оформлював замість вас, коли ви створили першу чи другу заявку, але оскільки на вашому рахунку вже десяток заявок, я б очікував, щоб ви їх оформлювали належним чином самотужки. Дякую — NickK (обг.) 06:17, 30 липня 2020 (UTC)

@NickK: Дякую -- Роман Сизий (обговорення) 19:20, 30 липня 2020 (UTC)

Допоможіть, будь ласка![ред. | ред. код]

Можливо я помиляюсь, сподіваюся що ні. Допоможіть, будь ласка, Ви стоїте як перевіряючий сторінки - Мала академія наук України. Внесено зміни в сторінку, дуже довго чекаю перевірки і затвердження. Сторінку не переходить з закладки "Неперевірені зміни" в закладку "Читати". Перевірте, будь ласка!

@SkyKyiv: Вітаю у Вікіпедії! Бачу, що Ви зробили певні зміни у статті Мала академія наук України, спочатку, як мені здається, під псевдонімом Користувач:Мала академія наук України, а потім Користувач:SkyKyiv, однак у самій Вікіпедії Ви не зареєструвалися, а тому я не впевнений, що з Вами будуть спілкуватися інші вікіпедисти.
Тому рекомендую: 1. Прочитайте інформацію на сторінці Довідка:Реєстрація; 2. Оберіть собі псевдонім, наприклад «Чарівний Київ» (набридли усі ці абракадабри japi56roсi і так далі); 3. Зареєструйтеся у вікіпедії.
Це дасть Вам можливість на Вашій Сторінці обговорення спілкуватися з іншими вікіпедистами. Наприкінці Вашого звертання на сторінці Обговорення статей бажано поставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд ~. Бажаю успіху -- Роман Сизий (обговорення) 12:09, 26 жовтня 2020 (UTC)

Альберто Сорді[ред. | ред. код]

Вітаю. Пане Романе, може створите статті про всі фільми Альберто Сорді? Але з умовою, що всі статті повинні містити опис сюжету, перелік акторів та тих хто його знімав. А я колись покращу статтю про цього актора. Я бачу Ви багато створили фільмів з цим актором. Дякую.--Mykola (обговорення) 13:38, 1 листопада 2020 (UTC)

@Парус: Вітаю! Я дійсно написав приблизно 75% існуючих статей про фільми, в яких грав Альберто Сорді і які зараз в середньому мають 5000 байтів. Зараз разом їх є 51 написана стаття. Усі вони мають інформацію про сюжет, перелік акторів та тих хто фільми створював, а також цікаві факти. Я і дальше буду писати такі статті, але їх дуже багато і це займе немало часу. -- Роман Сизий (обговорення) 19:48, 1 листопада 2020 (UTC)

Університет Кейптауна[ред. | ред. код]

Доброї ночі, радий бачити Вашу активну роботу, це здорово. Але просвітіть мене, будь ласка, на який такий правопис Ви посилаєтесь, у перейменуванні "Університету Кейптауна" на "Університет Кейптауну". В Вікіпедії ж на цю тему навіть окрема стаття є Родовий відмінок однини іменників чоловічого роду другої відміни, що чітко підтверджує написання з закінченням "а": іменники чоловічого роду другої відміни у родовому відмінку однини приймають закінчення -а(я), коли вони мають значення: (пункт 4) Назви населених пунктів та планет. З повагою, fed4ev (обговорення) 22:56, 23 листопада 2020 (UTC)

@Fed4ev: Вітаю! Кейпта́ун – іменник чоловічого роду (місто в Південній Африці). (Ваш коментар краще було розмістити у обговоренні статті Університет Кейптауну, адже він стосується статті, а не мене) З повагою -- Роман Сизий (обговорення) 00:03, 24 листопада 2020 (UTC)
Або просто п. 6 § 82. -- QAtlantic.mn (обговорення) 14:32, 30 грудня 2020 (UTC)

Питання[ред. | ред. код]

Вітаю. Ви додали шаблон на перейменування до статті Нашвілл. Щоб завершити запит, потрібно зробити ще декілька кроків. Тут знаходиться довідка, як це зробити: Вікіпедія:Перейменування статей. Чи, можливо, ви не плануєте це робити і не проти, щоб шаблон прибрали? --Salween (обговорення) 15:03, 8 грудня 2020 (UTC)

Вітаю. Турбую з аналогічним питанням. Знайшов ще один ваш незавершений запит CityLAZ-12. --Salween (обговорення) 20:23, 26 грудня 2020 (UTC)
Бачу, що ви активні, але запит на перейменування CityLAZ-12 не завершили. Шаблон прибрав, якщо буде бажання його завершити, ви знаєте як це зробити. --Salween (обговорення) 10:38, 29 грудня 2020 (UTC)

«У 1963 році» замість «1963 року»[ред. | ред. код]

Добрий день, Романе! Дякую, зробили правки у статті про Люїса Артура, проте помітив одну річ, яка виглядає як помилкова правка: оця. Написання «1963 року» не є помилковим і, навпаки, є більш близьким варіантом для української мови. У статті «Вікіпедія:Список помилок перекладу з російської» є: «Російською: в 2000 году, Неправильно: у 2000 році, Правильно: 2000 року. Коментар: не є граматичною помилкою, окремими мовознацями вважається росіянізмом». --Koshakov (обговорення) 12:11, 10 грудня 2020 (UTC)

@Koshakov: Вітаю! Я поміняв деякі словесні конструкції «1963 року» на «У 1963 році» щоб не було одноманітності. Деякі залишив. Обидві конструкції правильні і не суперечать правилам українського правопису. -- Роман Сизий (обговорення) 12:56, 10 грудня 2020 (UTC)
Для різноманітності так дійсно краще, дякую за посилання! :) --Koshakov (обговорення) 14:29, 10 грудня 2020 (UTC)