Користувач:Alex Blokha/Дні згадані в Вікіпедії/Українcька музика/2 серпня

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

100 назад - 50 назад - 10 назад - Попередня - Про проект - Наступна - 10 вперед - 50 вперед - 100 вперед


Назва:Крушельницька Соломія Амвросіївна

-Знайдено: + У 1883 році на Шевченківському концерті у Тернополі відбувся перший прилюдний виступ Соломії, яка співала в хорі товариства «Руська бесіда». На одному з концертів цього хору 2 серпня 1885 року був присутній Іван Франко, який разом із українськими, російськими і болгарськими студентами та композитором О. Нижанківським, художником і поетом К. Устияновичем мандрував тоді краєм. На концерті був також письменник Павло Думка, родом із сусіднього села Купчинці.


Зобр:6шт.


Назва:Могилевська Наталія Олексіївна

-Знайдено: + Ната́лія Олексі́ївна Могиле́вська, при народженні Моги́ла[1] (нар. 2 серпня 1975 року, Київ) — телеведуча, співачка, продюсер, актриса театру і кіно.


Назва:Свірж (фестиваль)

-Знайдено: + Фестиваль культур народів світу «Свірж» — міжнародний етнічний фестиваль, що започаткований 2009 року в селі Свірж Перемишлянського району Львівської області і проходив з 31 липня до 2 серпня. «Свірж 2009» через фінансові труднощі закінчився скандалом, було виконано лише частину запланованої програми. Триденний «Свірж-2010» планують провести від 30 липня до 1 серпня 2010 у Вишгородському районі, за 15 км від Києва біля берегів Київського водосховища.
-Знайдено: + Відкриття фестивалю відбулося в п'ятницю, 31 липня — одним з учасників відкриття була Ніно Катамадзе. Їй єдиній гонорар виплачено у повному розмірі.[2] Програма першого фестивального дня була повністю виконана.


Зобр:1шт.


Назва:Щелкановцев Сергій Павлович

Підзаголовок:=== Смерть ===
Знайдено: + 2 серпня 2003 року Сергію була зроблена операція, після якої його стан погіршився[3]<ref>[http://atn.kharkov.ua/newsread.php?


100 назад - 50 назад - 10 назад - Попередня - Про проект - Наступна - 10 вперед - 50 вперед - 100 вперед


Примітки[ред. | ред. код]