Користувач:Ann.pvk

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Антон Шастун Андрійович (нар. 19 квітня 1989(19890419) Воронеж, Воронезька область)  - російський комік, гуморист, учасник розважального шоу на ТНТ "Імпровізація" та "Не спати".


Біографія[ред. | ред. код]

Дитинство та юність[ред. | ред. код]

Антон народився 19 квітня 1989 року у Воронежі, де і провів дитинство і юність. Ще у школі він мав славу жартівника, надихався акторським талантом Джима Керрі, але по-справжньому розкритися як комік і навчитися майстерно імпровізувати він зміг в команді КВН Воронезького державного аграрного університету, де Антон навчався на факультеті економіки і менеджменту.

Пізніше Шастун став капітаном вузівської команди КВН «БВ», яка брала участь в Центральній лізі «Старт». У своєму першому сезоні команда Шастуна увійшла до фіналу, а на наступний рік стала чемпіоном Ліги.

Освіта і диплом Антону так і не стали в нагоді. Вже дописуючи дипломну роботу, він знав, що не буде працювати за фахом, а піде по творчому шляху. Так воно і вийшло.

Кар'єра коміка[ред. | ред. код]

Восени 2013 року Антон виступив на пробної основі на комедійному шоу «Comedy Club», але в ефір його виступ так і не потрапило. Місяць по тому хлопець з'явився на сцені шоу "Comedy Баттл" (1 сезон, серія 20). Імениті судді - Семен Слєпаков, Сергій Свєтлаков і Гарік Мартиросян - оцінили виступ Шастуна і, хоча і з деякими застереженнями, пропустили молодого коміка на наступний етап шоу. У фінальний тур Шастун потрапити не зміг, але глядачам запам'ятався.

Покінувши шоу, Антон повернувся до Воронежа і продовжив виступати в жанрі stand-up на різних міських заходах. Ще до дебюту на телебаченні він з групою однодумців заснував імпровізаційний проект «Спірне питання». Семеро коміків на ходу придумували жарти, а глядач і ведучий їм в цьому допомагали. Спочатку аудиторія була невеликою - чоловік 50, але коли творчість молодих коміків полюбилося воронежцам, вони «переїхали» в воронезький Будинок Актора.

Саме це шоу свого часу надихнуло продюсерів телеканалу ТНТ на створення телевізійної версії живих виступів під назвою «Імпровізація», перша серія якої вийшла у лютому 2016 року. Разом з Шастуном в нове щотижневе телешоу були запрошені ще два учасники воронезького шоу: Дмитро Позов і Стас Шемінь, який виступав в якості продюсера. Іншими учасниками передачі стали Арсеній Попов і Сергій Матвієнко з петербурзького театру імпровізації «Cra3y», а в якості ведучого виступає Павло Воля.

Також Антон є постійним учасником гумористичного проекту категорії «18+» на телеканалі ТНТ «Не спати», в рамках якого коміки, як відомі, так і новачки, борються за звання самого смішного, ризикуючи власними грошима.

Гумор артистів оцінюють троє суддів, серед яких бувають відомі російські гумористи: Павло Воля, Вадим Галигін, Тимур Батрутдінов, Катерина Варнава та багато інших. Ведучим шоу є Сергій Гореліков. Антон разом з другом Іллею Макаровим виступає з другого сезону шоу в дуеті «Шастун і Макар».

Антон любить подорожувати, вважаючи за краще спекотні країни, де можна засмагати на пляжі і ходити на екскурсії.

Особисте життя[ред. | ред. код]

У перший раз Антон Шастун закохався ще в початкових класах, причому в дівчинку старше на два роки. Закохався за всіма канонами - думав, що це раз і назавжди. Справа була в піонерському таборі, і звали її Настя. Протягом зміни вони майже не спілкувалися, але перед від'їздом він все ж ризикнув взяти її телефон.

Повернувшись до рідного Воронеж, Антон кілька разів намагався їй додзвонитися, але трубку кожен раз брав хтось інший, а попросити до телефону Настю він соромився. Поступово почуття пішли. Уже ставши відомим коміком, як-то раз він зустрів свою давню любов на вулиці, після чого в одному з інтерв'ю розповів, що вона так ніколи і не дізнається про його почуття.

Зараз серце Антона зайнято. Його кохану звуть Ірина Кузнєцова, вона теж уродженка Воронежа.