Користувач:D.A. Borgdorff

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

D.A. Borgdorff - e.i. - [1] - and in nl:GTL8 on [2] & [3] as: [4] of HGA Haghe HTV + Bibliografie.

Володіння мовами
nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-4 This user is able to contribute in English at a near-native level.
de-3 Dieser Benutzer hat sehr gute Deutschkenntnisse.
es-2 Esta persona tiene un conocimiento intermedio del español.
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
uk-0 Цей користувач не розуміє української мови (або розуміє зі значними труднощами).
Мови користувачів Вікіпедії
 • A ! Elbereth Gilthoniel,
 • silivren penna míriel
 • o menel aglar elenath !
 • oa-chaered palan-díriel
 • o galadhremmin ennorath,
 • Fanuilos, le linnathon
 • Nef aear, sí nef aearon.
 • uk: Користувач: DA Borgdorff __________

E.e.a. als eerbetoon aan de gewaardeerde collega en daar een *rest* van de ArbCom — alvorens het *Proces* begon — op voorhand mij veroordeeld lijkt te hebben, terwijl ik Nota Béne me niet eens kan verweren wegens een zeer duistere *blokkade* → collegiaal uitgedrukt.
Immer: Borgdorff e.i. 10:33, 2 липня 2009 (UTC)


 1. Ik krijg sterk de indruk dat de sfeer op deze wiki wordt verziekt door slechts een paar mensen, die in hun eentje meer tijd hebben dan de hele arbitragecommissie bij elkaar. Zowel de regels op de wiki als de arbcomreglementen kunnen deze sfeer niet verbeteren. [5]
 2. Niemand verwacht dat u uw karakter ombouwt, wel wordt verwacht dat u zich aanpast aan het gezelschap van mede-wikipedianen.
  Als u zich weigert aan te passen, dat is uw goed recht .[..]. is het ook eenieders recht om u op het gat van de deur te wijzen. Hier
 3. Dat klopt Borgdorff, als je op mijn OP een loze opmerking maakt, behoud ik het recht die weer te verwijderen. Ga alsjeblieft ergens anders de valsistiese intellectueel uithangen of blijf in ieder geval weg van mijn overlegpagina. Net als Troefkaart begin ik overdreven erudiete geklets, afgewisseld door zieligdoenerij, van je zo zoetjes aan spuugzat te worden. --nl:user:Robert 5 jun 2009 21:40 (CEST)

@L: Wat heeft de Tweede Wereldoorlog met email te maken? Dat bestond toen helemaal niet. En dan ook nog voor iemand die volgens eigen opgave op Wikipedia geboren is ná die oorlog. Hoe kom je aan dat idee dat een emailadres verplicht was/is? Je vermeldt dat de weigering van dAb om ingelogd te werken te maken heeft met de noodzaak om een emailadres te hebben. Letterlijk schrijf je daarover: "Hij wilde pertinent geen email adres (de oorlog heeft bij hem sporen achtergelaten), wat nodig was voor een gebruikers naam." Bij de tekst die getoond wordt om je als nieuwe gebruiker te registreren staat al ten minste 5 jaar [14]: "E-mailadres is optioneel, maar maakt het mogelijk om u uw wachtwoord te e-mailen als u het bent vergeten." Op Wikipedia heb ik trouwens nooit iets van dAb gelezen waaruit blijkt dat het moeten opgeven van een emailadres ook maar enigszins meespeelde in zijn besluit om als anonieme gebruiker te werken. Groetjes, Robotje 6 jul 2009 07:42 (CEST)
       Antwoord: Reeds met dit oogmerk werd ik tot het aanmaken van een account in Norge gedwongen, waar ik omstandig deze ondervonden traumata heb uiteengezet en verantwoord, doch welke IP- & Bruker-OP's (na dit vanuit Nederland strategisch opgezet doel gediend te hebben) in opdracht van nl.wiki wéér ten tweede male door Steward no:user: Laaknor met volkomen verduistering zeker zo grondig zijn gewist, dat het lijkt alsof ik nimmer aldaar heb bijgedragen, en zodat zelfs mijn gewaardeerde collega dr. Crowsnest zich op zijn OP hier vertwijfeld afvroeg waar onze Engelse afleidingen van Complex geconjugeerde Van der Pol-differentiaalvergelijkingen zo plotsklaps volkomen *ausradiert* deleted waren, dat geen enkel Spoor van mijn en zijn bewerkingen hervindbaar bleek terwijl collega moderator Noorse zich er wijselijk *buiten* hield.

 • Mijn berichten zijn altijd helder voor de doelgroep - en wie ze desondanks verstaan - en begrijpend kunnen vatten om ze vervolgens tot zich te mogen nemen, waarde Jonge-Vriend: D.A. Borgdorff - e.i. - 19 mei 2009 19:06 (CEST) en hier: 12:12, 6 липня 2009 (UTC)
 • Het Neder-Saksische Wikipedia-overleg is overigens *weggezet* te verorberen: D.A. Borgdorff 11:05, 20 жовтня 2009 (UTC)

Apologia me phainomenologia[ред. | ред. код]

De graad van waarheidskennis wordt bepaald door de belevenissen van de mens, niet door de teweeggebrachte verschijnselen maar juist in de intensiteit van zijn beleving. Men ziet echter overal een mateloze overschatting van het fenomeen, terwijl het in- en belevingsvermogen meestal dusdanig is verkommerd, dat er ongehoorde uitwendige stimulatie of bijzondere sensaties voor nodig zijn om dit kortstondig nog op te wekken. Wat men zo *beleeft* is dan slechts oppervlakkig schuim, omdat het vermogen om dieper in het 'verschijnsel' door te dringen ontbreekt, al is dit wat ver-schijnt ook met een lancet schijnbaar anatomisch tot in zijn binnenste ontleed en onder de miscroscoop tot in diens kleinste vezels onderzocht. Er bestaat op zich totaal geen afhankelijkheid tussen de diepte van beleving en de betekenis door de omvang of de mechanische kracht, waarin een verschijnsel wordt waargenomen ! - Vuurwerk kan op bepaalde pagina's het oog verblinden en met groot lawaai en geknetter eindigen, terwijl een nietige gloeiworm in het woud tijdens duistere zomernacht toch aanleiding tot een veel diepere belevenis kan worden dan ooit de kunsten van een pyrotechnicus in ons teweeg zouden kunnen brengen ... Zoals ge-merkt vereist elk ongezocht werkelijk be- en inleven genoemd belevingsvermogen wat zich door concentratie kan ontwikkelen in tegenstelling tot de drang naar *verstrooiing* en *oorlogshitserij* in het onverzadigbaar ijdel doch ver*knip*t najagen van fenomeen naar robot met carrièregevolgen voor banen etc.: dAb = D.A. Borgdorff - e.i.